Horoscop zilnic 5 decembrie 2020. Peștii au probleme de încredere în oameni, vezi ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 5 decembrie 2020. 


Berbec

Creativitatea ta este la cote maxime astăzi și ai inspirație să îi pregătești o surpriză partenerului. Te interesează să petreceți mai multe momente romantice și veți pleca în afara orașului într-un loc, unde vă simțiți bine amândoi.

 

Taur

Astăzi, ești preocupată de chestiunile gospodărești. Beneficiezi și de ajutorul partenerului și al celorlați membri ai familiei. Totodată, faceți o listă de cumpărături pentru sărbători și planuri pentru cum să organizați treaba în casă.

 

Gemeni

Contextul astral de astăzi favorizează comunicarea cu partenerul de cuplu sau cu partenerii din sfera profesională cu care ai relații mai apropiate. Posibil să faceți o înțelegere, care să avantajeze ambele părți. În partea a doua a zilei, încasezi și o sumă de bani.

 

Rac

Astăzi, poți lua decizii inspirate în planul financiar. Ai în plan să-ți suplimentezi veniturile și cauți colaborări sau surse suplimentare. În partea a doua a zilei, posibil să ajuți pe cineva din familie, care are o problemă de sănătate sau îți oferi ajutorul la treburile gospodărești.

 

Leu

Constați că dialogurile cu partenerul nu mai sunt dificile și nu mai ești nevoită să aplanezi la fiecare pas conflictele. Se anunță o zi favorabilă sferei sentimentale, declarațiilor, flirtului, aventurii și recuceririi partenerului, dacă simți că trebuie să reînvii pasiunea în cuplu.

 

Fecioară

Atenție la sănătate, astăzi, pentru că se activează axa cardio-vasculară și este posibil să ai parte de disfuncții organice! Nu te suprasolicita și caută să ai activități relaxante, fară să consumi prea multă energie.

 

Balanță

Configurația astrală de astăzi îți aduce preocupări pentru relațiile cu prietenii, pentru lărgirea cercului de cunoștințe, pentru implicarea în noi proiecte. Este favorabilă comunicarea și pregătirea unei strategii pe termen lung. Ai un randament intelectual ridicat și dispoziție de studiu.

 

Scorpion

Imaginea ta este foarte importantă și ai putea înregistra un succes în carieră, pe care să îl anunți astăzi în spațiul social. Posibil să obții și venituri financiare însemnate sau un proiect la care vei lucra în perioada următoare, să-ți aducă mai mulți bani în conturi.

 

Săgetător

Pentru că ești ajutată de contextul astral, astăzi este momentul să-ți clarifici sistemul de valori după care te ghidezi în viață și să faci schimbările necesare în obiectivele tale pe termen lung. În planul sentimental, există posibilitatea să apară cineva din străinătate sau din mediul academic.

 

Capricorn

Contextul astral de astăzi te ajută să faci ordine în situația financiară. Mai mult de atât, ești determinată să faci mai multe economii. Traversezi o perioadă aglomerată la locul de muncă și ești orientată spre luptă și provocări și nu te oprești din drumul tău până nu-ți atingi obiectivele.

 

Vărsător

Configurația astrală de astăzi, cu Luna în sectorul asociat relațiilor de cuplu, dar și relațiilor parteneriale din sfera profesională, ți-ar putea aduce contracte profitabile. Dacă negocierile merg în direcția dorită de tine, până la finalul lunii poți semna un contract. În ce privește relația de cuplu, vei fi pe aceeași lungime de undă cu partenerul de cuplu în ce privesc planurile de viitor.

 

Pești

Realizezi astăzi în cine poți avea încredere și în cine nu, atunci când vine vorba de sfera profesională. Contextul astral de astăzi te face sensibilă la nevoile membrilor familiei și în special partenerului de cuplu.

 

Cum arătau vedetele PRO TV acum 25 de ani? - Trending Review cu Daragiu - episodul 49

related posts

Modifică setările cookies