Horoscop zilnic 5 decembrie 2021. Berbecii se îndrăgostesc până peste cap de un străin, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 5 decembrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Dacă te afli într-o excursie cu un grup de prieteni undeva departe, la drum, în străinătate, este posibil să te îndrăgostești de o persoană dintr-o altă cultură sau cu care ai aceleași principii și valori despre viață. Totul se poate derula foarte repede și să te trezești că viața ți se schimbă într-o secundă.

 

Taur

 

Posibil, astăzi, să ai o revelație și ar trebui să profiți să faci niște schimbări în cuplu sau în familie, pentru că s-ar putea să înceapă o perioadă bună în cuplu. Dacă faci parte dintr-un cuplu care a avut neînțelegeri, s-ar putea să ai puterea să te eliberezi și să-ți continui viața pe un alt drum.

 

Gemeni

 

Dacă ai avut probleme de comunicare cu partenerul, cu cineva din familie sau cu colegi de serviciu/colaboratori/asociați, poate să apară un moment de criză relațională, să abordezi niște subiecte mai sensibile, lucru care ar putea duce, într-un final, la o schimbare spre bine în relație. Vrei să începi o pagină nouă în ce privește relația de cuplu.

 

Rac

 

Dacă ai făcut deja o schimbare de job sau de activitate profesională, este posibil să înceapă să apară și primele probleme. Va fi nevoie să găsești căi de comunicare cu noii colegi și să încercați să vă adaptați la cerințele șefilor. 

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru sfera sentimentală și ești tentată să clarifici unele aspecte în relația de cuplu, să-i spui partenerului despre nevoile tale și cum vezi tu pe mai departe relația voastră. Dacă simți că ceva nu merge sau că nu mai poți repara, decizi să închei și să mergi pe drumul tău.

 

Fecioară

 

Astăzi, simți că ai nevoie mai mult ca oricând să fii înconjurată de cei dragi, de familie. Îți revin în minte amintiri din trecut, din copilărie, care, poate nu au fost toate prea plăcute. Registrul astral se schimbă în partea a doua a zilei, când primești musafiri sau ieși în oraș cu partenerul, copiii sau familia.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi vine cu mai multe deplasări, dar și cu vești primite de la persoane din străinătate sau informații care-ți parvin de la apropiați, de la care afli lucruri neașteptate. Dacă în ultima perioadă ai fost mai agresivă în comunicare, ai ocazia să-ți îndrepți modul în care comunici și interacționezi cu interlocutorii tăi.

 

Scorpion

 

Astăzi, te preocupă banii, situația financiară sau cum să faci să monetizezi o pasiune, să faci ceva ce-ți place. Pe de altă parte, implicarea în mai multe activități îți consumă energia și simți că nu mai ai timp pentru tine. Ai nevoie de mai multă odihnă, pentru că de la sfârșitul lui octombrie, de când Marte a intrat în zodia ta, ai fost ca un fel de locomotivă pentru toată lumea. Nu ai avut timp decât de muncă și să iasă totul bine la serviciu, acasă, în grupul de prieteni.

 

Săgetător

 

S-ar putea, astăzi, dialogul cu partenerul de cuplu sau cu cineva cu care lucrezi și cu care te mai sfătuiești din când în când, să te facă să realizezi că ai nevoie de o schimbare profesională, de o revizuire a direcției, mai ales atunci când intră în discuție partea financiară.

 

Capricorn

 

În prima parte a zilei, afli niște secrete legate de partener sau dacă ești singură, despre cineva cu care flirtezi de ceva vreme. Totodată, revin în actualitate probleme mai vechi dacă faci parte dintr-un cuplu și este nevoie să le rezolvi cu diplomație și răbdare. În partea a doua a zilei, Luna ajunge în semnul nașterii tale și-ți aduce determinarea de care ai nevoie să iei decizii.

 

Vărsător

 

Planurile și proiectele de viitor intră, astăzi, în vizorul tău, în prima parte a zilei. Chiar dacă în ultima perioadă ai tot avut discuții îndelungi cu partenerul și ai încercat să îndrepți unele situații care duceau mai mult spre o ruptură decât spre o împăcare, astăzi, te simți împăcată că ai încercat, însă, dacă nu ai cooperare și din partea partenerului, realizezi că nu mai poți lupta de una singură.

 

Pești

 

Astăzi, îți pui două probleme: dacă relația în care te afli poate merge mai departe după o criză apărută și dacă la locul de muncă accepți o schimbare, chiar dacă toți termenii tăi nu au fost respectați. Muncă multă pe bani puțini nu mai vrei, așa că este posibil să fii pregătită să dai un raspuns săptămâna viitoare.

 

related posts

Modifică setările cookies