Horoscop zilnic 5 decembrie 2022. Leii au parte de o întâlnire neașteptată, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 5 decembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi aduce surprize în planul financiar, dar și bani dintr-un proiect de grup. Posibil să inițiezi și niște dialoguri legate de proiectele în care ești implicată, să vii cu soluții. De asemenea, este imporant să-ți dai seama cum vei face o schimbare, pentru a avea rezultatele dorite.

 

Taur

 

Luna îți traversează casa personalității și formează un aspect de conjuncție cu Uranus, planeta imprevizibilului, așa că este posibil să apară situații neprevăzute. Este o zi importantă pentru tine în ce privește activitatea profesională, pentru că poți primi o ofertă.

 

Gemeni

 

Luna îți traversează astăzi casa frământărilor interioare, trecutului și introspecției și formează un aspect strâns cu Uranus, guvernatorul casei principiilor și credințelor. Așadar, s-ar putea să ai niște revelații sau conștientizări, în urma unor experiențe în planul personal sau profesional și vei avea o altă abordare a relațiilor.

 

Rac

 

Luna, guvernatoarea ta, în tranzit prin casa prietenilor și proiectelor, formează astăzi un aspect strâns cu Uranus, planeta imprevizibilului, semn că s-ar putea să ai parte de surprize de la prieteni sau într-unul dintre proiectele la care lucrezi. De asemenea, vin propuneri neașteptate sau se întâmplă evenimente neprevăzute în viața prietenilor.

 

Leu

 

Luna formează astăzi o legătură strânsă cu Uranus, planeta imprevizivilului, semn că pot avea loc surprize sau evenimente bruște în planul carierei sau în relațiile cu persoane din străinătate. Dacă faci parte dintr-un cuplu, și partenerul vine cu vești surpriză legate de sfera profesională, iar dacă ești singură și ieși în oraș, este posibil să ai parte de o întâlnire neașteptată.

 

Fecioară

 

Luna îți traversează astăzi casa călătoriilor, străinătații, educației superioare, perfecționării profesionale, principiilor, și formează o legătură strânsă cu Uranus, planeta imprevizibilului. Primești vești neașteptate din străinătate, de la prieteni sau rude, de la o instituție de învățământ sau o aprobare de la o instituție publică. De asemenea, pot să apară evenimente neprevăzute la serviciu.

 

Balanță

 

Astăzi este posibil să apară evenimente și situații neașteptate în sectorul transformărilor profunde, intimității și încrederii reciproce, dar și intereselor financiare. Conjuncția Lunii cu Uranus, planeta imprevizibilului, s-ar putea să-ți dea planurile peste cap în planul financiar, dar și-n relație.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi vine cu evenimente neașteptate în planul relațiilor și parteneriatelor profesionale.  Dacă ești singură și ieși la o întâlnire cu prietenii, s-ar putea să cunoști pe cineva, care să intre brusc în viața ta. De asemenea, sunt aspecte astrale care indică că poți primi și niște oferte profesionale. Te poți gândi cum să începi și o activitate pe cont propriu.

 

Săgetător

 

Fii pregătită astăzi pentru evenimente neprevăzute la serviciu, în activitățile profesionale, în relațiile cu colegii, în negocieri sau încheierea unor contracte/parteneriate! De asemenea, pot să vină spre tine informații sau vești surpriză, care să schimbe cursul planurilor tale.

 

Capricorn

 

Conjuncția Lunii cu Uranus, planeta imprevizibilului, care se formează astăzi în planul sentimental poate să aducă surprize sau evenimente neașteptate. Dacă ești singură, te simți atrasă de o persoană pe care o cunoști și ai impresia că vă știți dintotdeauna.

 

Vărsător

 

Astăzi s-ar putea să apară provocări și situații neașteptate în planul vieții de familie, în relația cu rudele sau privind planurile tale legate de casă. Luna în conjuncție cu Uranus, guvernatorul tău, îți imprimă impulsul să faci niște schimbări în viața ta. Îți dorești un nou început.

 

Pești

 

Registrul astral de astăzi vine cu vești neașteptate, surprize și situații, care se pot derula brusc și neprevăzut. Informațiile și veștile pe care le primești s-ar putea să aducă schimbări în casă sau în relațiile cu unele rude.

related posts

Modifică setările cookies