Horoscop zilnic 5 februarie 2019. Săgetătorii primesc bani, vezi ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citeste mai jos horoscopul pentru 5 februarie 2019.

Tag-uri:

 BERBEC

 

E o zi perfectă pentru achizițîi și cumpărături. Bugetul tău crește, iar aceste reurse financiare suplimentare vin din partea părinților sau unor rude apropiate, care vor să te sprijine în a-ți face până și cele mai mici capricii. 

 

TAUR

 

Dacă de-a lungul săptămânii ai fost nevoită să interacționezi și cu persoane care îți displac, azi îți permiți luxul de a alege cu cine interacționezi. Ieși în oraș cu prietenii, îi contactezi pe cei dragi și parte de o zi liniștită, care îți oferă o stare de bine.

 

GEMENI

 

Ai tendința să iei decizii pripite și să te arunci cu capul înainte, fără să te gândeșți prea bine la consecințe. Ai mare grijă la hotărârile pe care le iei și cere sfatul cuiva în care ai încredere pentru a te asigura că alegerea esta una bună.  

 

RAC

 

Te preocupă viitorul. Te gândeșți încă de la începutul zilei la lucruri pe care ai vrea să le faci și la decizii care îți vor afecta perspectivele, dar nu reușești să ajungi la vreo finalitate care să te mulțumească. Soluția este la îndemână, trebuie doar să deschizi bine ochii.

 

LEU

 

Ai pus ochii pe o poziție mai bună la locul de muncă și eșți dispusă să faci orice sacrificiu pentru a înainta în ierarhie. Pregătește-te pentru a face față unor probe complicate, întrucât nu eșți singură care aspiră să evolueze. 

 

FECIOARĂ

 

Pe alții i-ar putea descuraja problemele prin care treci, dar tu nu te lași intimidată și adopți o atitudine de adevărată luptătoare de-a lungul zilei. Tot efortul depus te epuizează însă și ajungi la finalul zilei sleită de puteri, dornică să petreci câteva ore liniștite alături de cei dragi. 

 

 

BALANȚĂ

 

Este o zi a tranzacțiilor. Închei facturi, semnezi contracte, plăteșți chitanțe și rămâi, din păcate, fără prea multe reusrse financiare. Trebuie să-ți drămuiesti bine banii, astfel încât să nu recurgi la împrumuturi până la finalul lunii.

 

SCORPION

 

Ai tendința să fii încăpățânată și să nu asculți părerea celor din jur. Familia încearcă să te convingă că uan dintre hotărârile pe care vrei să le iei este greșită, însă tu nu vrei să asculți de nimeni și eșți predispusă să greșeșți. Nu ezită să iei în considerare și alte opinii, s-ar putea să îți deschidă ochii. 

 

SĂGETĂTOR

 

Astrele îți surâd astăzi, mai ales din punct de vedere financiar. Îți intră în cont sau în buzunar o suma de bani pe care nu o așteptai, dar care vine perfect în această perioada. Îți permiți să te alinti și să cumperi ceva la care tânjesti demult, dar pe care nu ți-ai permis să-l achiziționezi. 

 

 

CAPRICORN

 

E o zi perfectă pentru a te relaxa. La locul de muncă nu ești solicitată prea tare, iar după program primeșți o invitație în oraș care te încânta. Per total, nu te poți plânge de felul în care decurge această vineri, așa că fii recunoscătoare.

 

VĂRSĂTOR

 

Încerci să îți exprimi sentimentele, dar nu reușești. Ai parte de probleme în cuplu, iar partenerul îți reproșează că nu ești suficient de comunicativă. Calm, totul se va termină cu bine până la urmă. 

 

PEȘTI

 

Plănuiești o călătorie, o ieșire din oraș, o escapadă care să te ajute să îți încarci bateriile, dar din păcate nu toate lucrurile se leagă așa cum ți-ai dori. Ajungi la sfârșitul zilei dezamăgită și obosită, crezând că e mai bine să anulezi totul. Nu ceda atât de ușor! Ai nevoie de relaxare!related posts