Horoscop zilnic 5 februarie 2021. Balanțele nu știu să gestioneze problemele amoroase, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 5 februarie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări de natură financiară și deși nu ești pe deplin convinsă că deciziile pe care le iei sunt cele mai bune, superiorii îți aprobă un buget și începi niște negocieri. În planul personal, te frământă relația cu un prieten cu care te-ai certat și încerci să repari.

 

Taur

 

După îndelungi dispute cu partenerul sau cu cei cu care desfășori activități, astăzi este o zi în care cooperezi și ești de acord cu acțiunile acestora, chiar dacă nu ești pe deplin convinsă de o anumită situație/eveniment. Acum ești mai deschisă să-ți schimbi mentalitățile și principiile învechite și să vezi lucrurile și din altă perspectivă.

 

Gemeni

 

Se anunță o zi dificilă la locul de muncă, însă cu rezultate bune la finalul acesteia. Posibil unul dintre proiectele tale să prindă contur. În planul personal, cauți sensul profund al relațiilor și visezi la un partener cu care să călătorești și să împărtășești aceleași principii de viață. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, este posibil să aveți conflicte de principii.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce în atenție faptul că tu și partenerul de cuplu aveți nevoie de mai multă libertate în cuplu și de o schimbare. V-ați pierdut pe parcurs armonia sau poate realizezi că sunteți diferiți și ați evitat problemele care au apărut, însă acum comunicarea nu mai suferă amânare.

 

Leu

 

Traversezi o perioadă aglomerată în ce privește căsătoria, asocierile și relațiile personale. Planetele care tranzitează aceste domenii te împing să discuți, să gestionezi niște crize apărute în cuplu și să iei decizii importante. Dacă toate neînțelegerile voastre pleacă de la sarcinile și obligațiile fiecăruia dintre voi, poate este momentul să stabiliți clar ce aveți de făcut fiecare în parte.

 

Fecioară

 

Dacă ai traversat o perioadă mai delicată în planul sentimental, iar răbdarea ți-a fost pusă la încercare, astăzi găsești momentul în care să poți discuta deschis de problemele apărute în relație, privind mentalitățile diferite. Dacă ești părinte, încerci să găsești o cale de mijloc în ce privesc opiniile și părerile fiecăruia dintre voi legate de educarea copiilor.

 

Balanță

 

 

Contextul astral de astăzi este favorabil comunicării. Astfel, reușești să găsești timp să stai de vorbă cu cineva apropiat, căruia să îi împărtășești faptul că a apărut cineva brusc în viața ta și ți-a dat toate planurile peste cap. Este necesar să schimbi maniera de a-ți exprima sentimentele și de a acționa în planul amoros, pentru că deja apar probleme și nu știi să le gestionezi.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o soluție la o problemă pe care o ai în familie și care ți-a amplificat emoțiile profunde și faptul că ai nevoie de siguranță emoțională pentru a putea funcționa normal, lucru ce nu a prea existat în ultima perioadă.

 

Săgetător

 

Dacă vei depune mai multe eforturi de a te face înțeleasă, și cele cinci planete din zodia Vărsător, din casa comunicării și a schimbului de opinii, ar trebui să te ajute să te exprimi deschis, ai putea să rezolvi o serie de încurcături, care au apărut în relațiile cu interlocutorii tăi.

 

Capricorn

 

Sectorul sentimental îl lasi, astăzi, pe planul doi, deoarece ai ajuns la concluzia că toate evenimentele și situații care au loc în planul amoros, te distrag de la drumul tău profesional. Nu poți funcționa în parametri normali dacă gândul îți este cum să faci să meargă relația. Principiile voastre au început să difere și dacă nu veți face împreună efortul de a vă înțelege, se va încheia o etapă.

 

Vărsător

 

Configurația astrală a zilei de astăzi aduce un conflict între activitățile din sfera profesională care devin tot mai dificile și nevoile/dorințele tale. Simți niște presiuni asupra ta și nu ești pregătită să-ți schimbi strategiile abordate, pentru că până acum ai funcționat bine în felul acesta.

 

Pești

 

Astăzi, pot să apară tot felul de probleme în timpul unor dialoguri purtate în vederea stabilirii unui parteneriat. Deși lucrurile nu par să fie de la început în favoarea ta, spre finalul negocierilor vei obține ceea ce ți-ai propus.

 

Vezi și: Gafa postată de Rita Ora pe Instagramul ei! 

related posts

Modifică setările cookies