Horoscop zilnic 5 ianuarie 2018. Scorpionii pot deveni irascibili, vezi ce se intampla cu Leii 


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 5 ianuarie 2018.


BERBEC 

Esti in forma maxima si asta iti atrage multe laude si beneficii. Primesti semnale care spun ca cei dragi si-ar dori sa te vada asa mai des, iar asta ar putea sa te puna putin pe ganduri.

TAUR

Astazi iti doresti foarte tare sa scapi de stresul acumulat in ultimele zile. Incerci pe cat posibil sa nu te implici in prea mult activitati solicitante si sa inchei ziua cat de repede poti.

GEMENI 

Poti primi o veste buna de la o persoana draga, iar asta iti face ziua mai buna, inca de dimineata! Era si timpul sa ai parte de o zi in care sa ai o stare buna pe tot parcursul zilei.

RAC

Simti ca totul este impotriva ta si ca ti se dau planurile peste cap. Te asteptai la o veste buna de la locul de munca sau la un venit suplimentar, insa astfel de lucruri nu se vor intampla astazi.

LEU 

Ai o zi buna, destul de productiva si plina de surprize. Fii atenta la cei din jur, insa, pentru ca exista cineva care are nevoie de atentia ta si care se poate simti neglijat fara ca tu macar sa iti dai seama.

FECIOARA

Esti foarte activa si te comporti ca o impatimita a comunicarii. Rezolvi o multime de chestiuni administrative si esti pusa pe tot felul de activitati menite sa iti usureze munca pe o perioada lunga de aici inainte.

BALANTA

Ai o aura incredibila, de energie pozitiva, iar cei din jurul tau o resimt din plin. Daca reusesti sa iti pastrezi starea buna pana spre finalul zilei, vei reusi sa creezi o stare buna si acasa, in familie sau in relatia cu partenerul de viata.

SCORPION

Esti usor sensibila si tinzi sa interpretezi totul intr-o maniera care nu ajuta pe nimeni. Risti sa intri intr-un conflict serios, daca si altcineva din jurul tau are o stare cel putin asemanatoare cu a ta.

SAGETATOR

Ai o zi buna din punct de vedere profesional si financiar. Banii nu intarzie sa apara, in discutii oficiale cu superiorii tai, iar pentru tine totul par o dorinta indeplinita.

CAPRICORN

Inspiratia ta este la cote maxime, asa ca nu ar fi rau deloc sa iti pui ideile in practica. Oricat de indraznete ar fi planurile tale, vei avea mai multe roade de cules in zilele ce urmeaza, daca sacrifici ceva din timpul tau de astazi.

VARSATOR

Obiectivul acestei zile este, pentru tine, sa prinzi un avans in munca. Nu vrei deloc sa iti lasi proiectele pe ultima suta de metri si profiti de perioada aceasta usor mai mai linistita, pentru a lucra in avans.

PESTI

Astazi s-ar putea sa primesti inapoi niste sume de bani pe care i-ai imprumutat cuiva. Incearca sa nu-i risipesti rapid, pe tot felul de lucruri de care nu ai nevoie si pe care ti le doresti doar dintr-un impuls de moment.

related posts

Modifică setările cookies