Horoscop zilnic 5 ianuarie 2020. Gemenii primesc o invitație de la o persoană specială, vezi ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de astăzi, 5 ianuarie 2020.

Tag-uri:

Berbec

Uneori ai nevoie doar de un impuls pentru a face lucrurile să meargă în direcția dorită de tine. Și cum cooperezi din plin cu aspectele, care indică curajul și inițiativa, astăzi vei surprinde pe toată lumea cu acțiunile tale.

 

Taur

Poate astăzi o discuție cu o prietenă nu te va ajuta să găsești răspunsuri la frământările tale, dar măcar poate clarifici problema. Pe după-amiază încasezi o sumă de bani de la un prieten, care îți returnează o datorie.

 

Gemeni

Astăzi ești o bună ascultătoare, iar prietenele îți sunt recunoscătoare pentru că-ți faci timp pentru ele. Spre seară primești o invitație în oraș de la cineva de la care nu te aștepți.

 

Rac

Este foarte important astăzi să știi cum să comunici cu cei dragi, mai ales că se apropie o perioadă complicată. Ar fi bine să fii mai deschisă negocierilor și împăcării, dacă au existat neînțelegeri în cuplu. Cel puțin încearcă, să fii împăcată cu gândul că ai făcut tot ce ți-a stat în putere să salvezi relația.

 

Leu

Banii și oportunitățile în planul financiar vin astăzi spre tine. Nu este nevoie să alergi după ele. Contextul astral favorizează mai mult lucrul pe cont propriu, decât un serviciu unde ai lucra pentru alții. Ai nevoie de libertate în planul profesional.

 

Fecioară

Un eveniment neprevăzut apărut în relația de cuplu al unor prieteni, te-ar putea face astăzi să realizezi că îți dorești o relație care să-ți producă o creștere spirituală. În sistemul tău de valori se petrece ceva cu implicații profunde și oricum ar sta lucrurile, că ești într-o relație sau singură, te simți bine și te bucuri de orice lucru mărunt.

 

Balanță

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să câștigi bani dintr-o speculație financiară sau în urma unei afaceri de familie. Totodată, ai intuiție bună când vine vorba de investiții imobiliare. Posibil să fii trecută în testamentul  cuiva sau să fii numită administratorul averii.

 

Scorpion

Cele mai importante preocupări de astăzi sunt comunicarea cu partenerul și demersurile intelectuale. Totodată, poți să-ți petreci ziua cu membrii familiei cei mai apropiați sau cu o persoană pe care o vezi ca pe un părinte. Deși are intenții bune, ai grijă că s-ar putea să destabilizeze lucrurile!

 

Săgetător

Realizezi astăzi că banii sunt mai importanți decât statutul social. Vei acorda atenție deosebită finanțelor și afacerilor, chiar dacă există multă instabilitate în planul profesional din cauza lui Uranus, planeta surprizelor și a schimbărilor.

 

Capricorn

Vei avea parte astăzi de un rastimp interesant dacă ești implicată în activități artistice sau de creație. Ai inspirație, ești orginală și inventivă. Contextul astral îți oferă entuziasm în dragoste, însă cu o condiție: să nu fii contrânsă, să ai libertatea să te exprimi și să nu fii controlată!

 

Vărsător

Evenimentele din planul personal, dar și cel profesional  se vor mișca mai repede decât ți-ai putut imagina. Viața are un ritm alert, așa cum îți place și ești deschisă să experimentezi în dragoste. 

 

Pești

În prima parte a zilei dialogul cu unul dintre prieteni legat de sistemul de valori și posesiuni și de modul în care îți câștigi banii, ar putea să te facă să închei relația de prietenie, pentru că nu vrei să mai ai în preajma ta oameni care nu rezonează cu principiile tale.

related posts