Horoscop zilnic 5 ianuarie 2021. Balanțele fac cucerire după cucerire, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 5 ianuarie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Profită, astăzi, de contextul astral pentru a încheia un parteneriat sau un contract! Și în planul relațiilor personale, ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul și stabiliți să vă implicați împreună într-un proiect sau să urmați niște cursuri de dezvoltare personală. În partea a doua a zilei, plănuiți o vacanță.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru sarcinile de la birou. Ai spor și un randament intelectual ridicat și nu lași să treacă ziua fără să fructifici oportunitățile care vin. La finalul zilei ești mulțumită pentru că ești mai aproape de obiectivele tale.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi activează sectorul sentimental și al relațiilor. Vei lua legătura cu o persoană din străinătate sau pe care ai cunoscut-o prin intermediul sistemului educațional sau în sfera socială. Dacă faci parte dintr-un cuplu, vă faceți planuri de vacanță.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări de a dialoga cu partenerul de cuplu pe teme gospodărești sau de investiție privind un imobil sau un bun de valoare mai mare. Și părinții vor contribui la visul tău.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi favorizează comunicarea, schimbul de opinii, gândirea unui plan de acțiune. Te pui în valoare și găsești cele mai bune soluții sau idei de proiect pentru prima parte a anului. Pe seară, vei avea o discuție cu cineva apropiat legat de implicarea ta într-o nouă relație.

 

Fecioară

 

Configurația astrală de astăzi anunță încasarea unor sume de bani sau oportunități de suplimentare a veniturilor din activități extraprofesionale. În ultima perioadă ai ajuns la concluzia că este mai bine să ai mai multe surse de venit, însă nu mai ai timp și pentru tine, lucru care te nemulțumește.

 

Balanță

 

Cum Luna îți traversează, astăzi, semnul nașterii, te numeri printre nativele care au o dispoziție bună. Ai șarm, te faci plăcută și cucerești foarte repede pe toată lumea. Sunt favorizate întâlnirile, comunicarea și negocierile.

 

Scorpion

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru situația financiară și este posibil să fii nevoită să ceri un împrumut unui membru al familiei pentru a achiziționa un bun casnic. Ai găsit o ofertă pe care nu vrei să o ratezi și atunci faci tot posibilul să o achiziționezi.

 

Săgetător

 

Te gândești astăzi la proiectele tale de viitor și din dialogul cu prietenii sau cu cei cu care desfășori activități, ți se confirmă că planurile tale sunt bune și că mergi în direcția care-ți poate aduce mai mulți bani în conturile tale. Rezultatele se vor vedea în câteva zile, pentru că micul benefic ajunge la finalul săptămânii în sectorul financiar.

 

Capricorn

 

Centrul tău de interes de astăzi este cariera și implicarea în tot mai multe proiecte, care te pot propulsa în sfera socio-profesională. Și dialogul cu șefii ar putea să te ajute să-ți dai seama, dacă îți dorești funcția care ți se propune sau conducerea unui alt departament.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru a rezolva o serie de acte/documente birocratice sau care privesc o formă de învățământ. Nu este exclus să ai de susținut un examen, un concurs sau să susții o lucrare în fața unei comisii. 

 

Pești

 

Preocuparea ta principală de astăzi este situația financiară, mai exact banii pe care îi deții cu partenerul, pentru că aveți în plan să faceți o investiție. Constatați că mai aveți nevoie de o sumă de bani și apelați la un prieten.

Share în bucate - Varza a la Cluj
 

related posts

Modifică setările cookies