Horoscop zilnic 5 iulie 2020. Scorpionii au parte de o răsturnare de situație, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 5 iulie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Luna Plină de astăzi din semnul Capricorn și Eclipsa Lunară aduc evenimente care privesc cariera și aspirațiile tale profesionale, anunțând schimbări, care pot avea loc în firma în care lucrezi, în ceea ce privește conducerea, dar și jobul tău. Fenomenele astrale de astăzi vor dinamiza axa carieră-familie, așa că trebuie să găsești un echilibru între viața profesională și petrecerea timpului cu cei dragi. Nu sunt excluse răsturnări de situație și evenimente care să-ți schimbe deciziile privind sfera profesională.

Taur

Luna Plină de astăzi din semnul Capricorn și Eclipsa Lunară aduc evenimente cu puternic impact emotional privind convingerile și sistemul de valori personale. Planurile educaționale se pot schimba, pentru că pot să apară modificări de ultim moment, iar dacă ai de rezolvat niște chestiuni birocratice, juridice sau care privesc schimbul de experiență profesional, lucrurile vor merge într-o direcție sau alta, dar cu siguranță înainte.

Gemeni

Luna Plină de astăzi din semnul Capricorn și Eclipsa Lunară aduc evenimente care privesc sectorul financiar, al banilor proveniți din moșteniri, credite sau banii pe care îi deții împreună cu partenerul de cuplu sau alți terți. Fenomenele astrale vor dinamiza puternic axa posesiunilor, așa că nu sunt excluse evenimente surpriză în planul financiar. Posibil Eclipsa Lunară să afecteze veniturile partenerului și veți fi nevoiți să faceți o corecție în obiceiurile financiare.

Rac

Luna Plină de astăzi din semnul Capricorn și Eclipsa Lunară aduc evenimente care privesc mariajul, relațiile și parteneriatele de afaceri. Fenomenele astrale vor activa axa parteneriatelor, iar unele relații pot fi puse la încercare. Pot să iasă la suprafață nemulțumiri reprimate și numai relațiile trainice vor supraviețui, cele fragile fiind în pericol de destrămare.

Leu

Luna Plină de astăzi din semnul Capricorn și Eclipsa Lunară aduc evenimente care privesc sectorul profesional, al activităților curente de la locul de muncă și sănătatea. Fenomenele astrale vor activa axa muncii și a sănătății și anunță schimbări ale locului de muncă, în firmă sau schimbări ale condițiilor de muncă. Dacă ești în cautarea unui loc de muncă, ai multe oportunități și vei fi curtată de mulți angajatori.

Fecioară

Contextual astral de astăzi anunță Luna Plină din semnul Capricorn și Eclipsa Lunară, care activează axa sentimentală, a relațiilor cu prietenilor, dar și a iubirii, creativității, copiilor, aventurii, flirtului și activităților de relaxare. Posibil unul dintre aceste domenii să fie puse la încercare. Caută și relaxează-te, nu te suprasolicita și evită activitățile care provoacă stres!

Balanță

Contextul astral de astăzi anunță Luna Plină din semnul Capricorn și Eclipsa Lunară, care activează axa carieră-familie, în special relațiile de familie, patrimoniul sau căminul. Așadar, unul dintre aceste domenii poate fi afectat. Eclipsa va aduce schimbări atât în casă, în familie, cât și în carieră. Atenție la disputele cu familia! Discută deschis, nu intra în dispute, pentru că există riscul să stricați relațiile!

Scorpion

Luna Plină de astăzi din semnul Capricorn și Eclipsa Lunară aduc evenimente care privesc sectorul comunicării, al studiilor, acumulării de cunoștințe, de informații, deplasările și relațiile cu rudele. Prin urmare, într-unul dintre aceste domenii pot să apară schimbări sau poate fi pus la încercare. Nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație în sistemul educational, dacă pleci la drum, într-o deplasare sau susții un interviu/proiect/examen sau lucrare.

Săgetător

Luna Plină de astăzi din semnul Capricorn și Eclipsa Lunară aduc evenimente care privesc sectorul banilor și bunurilor de valoare și arată nevoia de a face schimbări importante în planul financiar. Prin urmare, așteaptă-te la evenimente surpriză, mai ales că acest domeniu va fi pus la încercare și te invită la un echilibru între banii pe care îi câștigi și cheltuielile.

Capricorn

Luna Plină din semnul Capricorn și Eclipsa Lunară de astăzi aduc evenimente care privesc sectorul relațional, al parteneriatelor și al asocierilor. Așadar, relația de cuplu va fi pusă la încercare, iar viața personală sau profesională poate înregistra schimbări de direcție.

Vărsător

Luna Plină de astăzi din semnul Capricorn și Eclipsa Lunară aduc evenimente care privesc sectorul subconștientului, al universului interior, al meditației, introspecției și trecutului. Prin urmare, poți avea tot felul de revelații și nu sunt excluse schimbări importante în planul spiritual. Totodată, ești invitată să elimini din viața ta tot ceea ce te ține în loc să evoluezi.

Pești

Luna Plină de astăzi și Eclipsa Lunară din semnul Capricorn aduc evenimente care privesc sectorul prietenilor și al planurilor/proiectelor pe termen lung. Prin urmare, unul dintre aceste domenii poate fi afectat și se pot întâmpla evenimente, care să le schimbe viața unuia dintre apropiații tăi sau schimbări de direcție privind un proiect de viitor.

Întrebarea Mesei Rotunde - Cristina Almășan: „Aș face sex cu Denis, The Motans”

related posts

Modifică setările cookies