Horoscop zilnic 5 iulie 2021. Leii nu sunt sfătuiți să ia decizii majore în plan amoros, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 5 iulie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Ai grijă ce înțelegeri sau negocieri faci, astăzi, pentru că este posibil să fii puțin confuză și riști să fii înșelată! Totodată, ești tentată să faci niște cadouri scumpe, lucru total nerecomandat. La serviciu, ai idei originale și este un moment bun pentru implicarea în activități creative.

  

Taur

 

S-ar putea să ai dificultăți în relația cu persoane mai în vârstă din familie sau cu superiorii. Atenție la acțiunile tale de astăzi, pentru că există riscul ca reputația ta să aibă de suferit! În planul relațional, te simți neîmplinită pentru că nu ți se acordă atenția cuvenită.

 

Gemeni

 

Posibil, astăzi, să înregistrezi dificultăți de concentrare și să faci eforturi pentru a duce la capăt sarcinile de serviciu. Atenție la dialogurile cu o persoană din străinătate sau cu reprezentanții unor instituții publice, unde poți întâmpina niște blocaje. Nu lua decizii la nervi!

 

Rac

 

Ai grijă, astăzi, la aparatura cu care lucrezi, pentru că se poate defecta! Este o zi în care ar fi bine să nu te grăbești și să păstrezi măsura în tot ce faci! În altă ordine de idei, ți se accentuează dorința de a da un nou sens vieții, ai idealuri noi sau îți revin în minte vise mai vechi.

 

Leu

 

Primești niște sfaturi utile legate de sfera sentimentală și o relație pe care ai început-o de curând. Contextul astral favorizează poveștile de iubire, însă trebuie să fii atentă ce decizii majore iei în perioada următoare. Este important să nu te pripești, să ai răbdare și să vezi cum decurg lucrurile.

 

Fecioară

 

Primești vești din străinătate de la o persoană din trecutul tău, care te caută și vrea să vă întâlniți. Ești surprinsă, însă cooperezi cu aspectele și stabiliți data întâlnirii. La serviciu este o zi favorabilă pentru activități ce implică comunicarea și exprimarea ideilor. În partea a doua a zilei, reflectezi la ce ți-ai dori să studiezi.

 

Balanță

 

Planurile tale financiare ar putea să se schimbe brusc, pentru că pot să apară surprize mai puțin plăcute, care să te facă să-ți pierzi entuziasmul. Un proiect avut în derulare ar putea să-și schimbe cursul, iar echipa cu care lucrezi se poate destrăma, din cauza plecării unor colegi, care aleg să se implice în alte proiecte.

 

Scorpion

 

Astăzi, primești surprize de la partenerul de cuplu. Perioada de confuzie și situațiile care ți se păreau fără sens s-a încheiat. În momentul de față simți că ești acolo unde trebuie. Dacă îți dorești o schimbare, ești invitată să analizezi înainte, pentru a fi sigură că te îndrepți în direcția bună.

 

Săgetător

 

Configurația astrală de astăzi îți activează sectorul muncii și vei traversa o zi destul de dificilă, însă găsești momente în care te gândești la revizuirea principiilor și filosofiei de viață. Multe lucruri în care credeai până acum, încep să-și piardă din putere, să vezi și o altă perspectivă. Ești pe cale să-ți schimbi sistemul de valori.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți aduce unele nemulțumiri vis-à-vis de o decizie pe care trebuie să o iei în cuplu și te frămânți cum să faci mai bine. Spre surprinderea celor apropiați, ai un randament ridicat la locul de muncă și reușești să rezolvi o serie de probleme apărute brusc și neprevăzut. Faci față bine stresului și găsești soluții bune.

 

Vărsător

 

Principiile tale și valorile de viață vor trece printr-un proces de revizuire în urma unor dialoguri cu partenerul de cuplu sau cu cineva apropiat. La serviciu, fii precaută în acțiunile tale și mai ales în comunicare, unde ai nevoie de libertate de exprimare!

 

Pești

 

Relația cu colegii de muncă este fluctuantă. Vei avea parte de unele schimbări bruște, unele mai puțin plăcute atunci când negociezi sau dezbați anumite subiecte cu colegii sau cu cei cu care desfășori activități. Atenție la dușmanii ascunși și la colegii binevoitori!

related posts

Modifică setările cookies