Horoscop zilnic 5 iulie 2022. Scorpionii își îmbunătățesc relația de cuplu, ce se întâmplă cu Peștii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 5 iulie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Începând de astăzi, Marte, guvernatorul tău, ajunge în zodia Taur, pe domeniul financiar. Urmează o perioadă propice pentru a găsi surse noi de venit. Dacă ai știut să te pui în valoare în ultima perioadă, acum încep să se vadă și rezultatele în conturile tale. Tot astăzi, Mercur începe să traverseze zodia Rac, respectiv sectorul vieții de familie și vei avea posibilitatea să-ți îmbunătățești comunicarea cu familia. 

 

Taur

 

Cu Marte prin semnul nașterii tale, începând de astăzi, vei avea energia necesară și putere să faci față tuturor provocărilor, care vin spre tine și să-ți pui în aplicare planurile, pe care le-ai făcut în ultima perioadă. Tot astăzi, Mercur ajunge în zodia Rac, semn că se anunță o perioadă în care vei excela în acumulare de informație, comunicare și negocieri.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Taur, pe casa asociată frământărilor interioare. Va dinamiza și axa sănătății și muncii, așa că trebuie să te ocupi de sănătate, să te asiguri că este totul în regulă. În ce privește sectorul profesional, vei observa o scădere a energiei și implicării în activități, pentru că energia ta va fi redirecționată spre interior. Tot astăzi, Mercur, guvernatorul tău, ajunge în zodia Rac, pe sectorul financiar. Îți poți mări veniturile sau poți reduce unele cheltuieli.

 

Rac


Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Taur, respectiv pe casa asociată prietenilor, vieții sociale și planurilor de viitor. Totodată, se activează și axa sentimentală și este posibil să-ți dorești mai multă aventură în viața ta. Tot astăzi, Mercur începe să tranziteze casa personalității și vei fi susținută să-ți îmbunătățești comunicarea cu cei din jur. S-ar putea să gândești și să pui în aplicare niște planuri personale. 

 

Leu

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze zodia Taur, respectiv casa carierei și începe o perioadă favorabilă să-ți atingi obiectivele profesionale. Veni munci mult pentru imaginea și statutul tău, dar vei avea și rezultate pe măsură. Tot astăzi, Mercur începe să traverseze zodia Rac, respectiv sectorul frământărilor interioare și trecutului. Este posibil ca în perioada următoare să ai parte de întâlniri cu persoane din trecut, dar să nu știi ce abordare să ai. Apelează la intuiție și la vocea interioară, pentru că vei știi pe ce drum să o iei!

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Taur, respectiv pe sectorul asociat călătoriilor, studiilor, principiilor și perfecționării profesionale. Te va interesa, în perioada următoare, să studiezi domenii noi, să te perfecționezi profesional, să faci călătorii, în urma cărora pot schimbe principiile sau viziunea pe care o aveai până acum. Tot astăzi, Mercur, guvernatorul tău, ajunge în zodia Rac și-ți poți îmbunătăți relațiile cu prietenii sau să cunoști persoane cu care să ai pasiuni și idealuri comune.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Taur, pe sectorul asociat bunurilor și banilor pe care îi deții la comun cu partenerul sau cu alte persoane, dar și banilor proveniți din alte surse decât salariile. Așadar, ești invitată, în următoarea perioadă să descurci situația financiară și să intri în posesia unor bunuri sau bani care-ți revin de drept. Tot astăzi, Mercur ajunge în zodia Rac, pe sectorul carierei și relațiilor cu șefii. Prin urmare, îți vei analiza proiectele profesionale, relația cu șefii și vei lucra la o strategie pe termen lung.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Marte, guvernatorul tău, activează zodia Taur, respectiv sectorul asociat relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor. Îți poți îmbunătăți relația de cuplu dacă vei știi să abordezi constructiv unele chestiuni în cuplu. Tot astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Rac, pe sectorul studiilor, călătoriilor, perfecționării profesionale. Mercur te va ajuta în procesele de învățare, în rezolvarea chestiunilor birocratice, să călătorești mai mult, să-ți lărgești universul cunoașterii.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze zodia Taur, respectiv sectorul muncii și sănătății. Te vei bucura de energie, determinare, curaj și inițiative în sarcinile și activitățile profesionale. Totodată, îți dorești o stabilitate din punct de vedere profesional și vei lucra la acest lucru. Tot astăzi, Mercur începe să traverseze zodia Rac, respectiv casa asociată intereselor financiare, a banilor pe care îi deții împreună cu partenerul sau cu partenerii de afaceri. Astrul comunicării aduce discuții și o reorganizare a situației financiare, dar și negocieri privind o investiție.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, traversează zodia Taur, respectiv sectorul iubirii, aventurilor romantice, copiilor, vacanțelor, distracției, creativității și valorificării unei pasiuni. Așadar, dacă ești singură, vei fi dornică de aventură și flirt, crește interesul pentru reaprinderea pasiunii în cuplu, iar dacă ești părinte, te vei implica mai mult în relația și activitățile copiilor. Tot astăzi și Mercur ajunge în zodia Rac, prin sectorul căsătoriei, relațiilor și te va ajuta în comunicarea cu partenerul de cuplu, dar și cu cei cu care desfășori activități. Poți negocia sau semna parteneriate importante.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Taur, respectiv în sectorul familiei și urmează o perioadă în care te vei concentra mai mult pe viața de familie, pe rezolvarea chestiunilor administrative ale casei. Poate te gândești și la o mutare sau o tranzacție financiară. Tot astăzi, Mercur ajunge în zodia Rac, pe sectorul muncii și activităților profesionale, unde aduce organizare și îmbunătățirea relațiilor cu colegii. Și sănătatea va intra în vizorul tău și vei face niște programări la investigații medicale.

 

Pești

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze zodia Taur, respectiv sectorul comunicării și vei fi interesată să-ți rezolvi o serie de chesiuni personale, să înveți lucruri noi, să începi negocieri. Atenție, totuși, la tendința de a fi agresivă în comunicare sau atunci când vrei să obții ceva, deoarece s-ar putea ca interlocutorii tăi să fie deranjați de atitudinea ta. Tot astăzi și Mercur începe să tranziteze zodia Taur, respectiv sectorul sentimental, al copiilor, distracției și creativității. Așadar, traversezi o perioadă favorabilă în planul sentimental și Mercur te va ajuta să clarifici unele aspecte în relația cu persoana iubită sau cu copiii. Dacă ești implicată într-o activitate de creație, vei avea inspirație.

related posts

Modifică setările cookies