Horoscop zilnic 5 iunie 2022. Balanțele primesc restricții în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 5 iunie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Începând de astăzi și până pe 23 octombrie, Saturn va traversa zodia Vărsător, în mișcare retrogradă, respectiv sectorul asociat activităților profesionale, relațiile cu prietenii, viața socială. Va aduce retricții, blocaje sau amânări și va fi nevoie să-ți reevaluezi aceste aspecte ale vieții tale.

Taur

Sectorul asociat carierei, imaginii, statutului personal, relației cu străinătatea va fi testat până pe 23 octombrie, când Saturn traversează zodia Vărsător, în mișcare retrogradă. Urmează câteva luni, în care va fi nevoie să-ți reevaluezi activitatea profesională, relația cu șefii, cu străinătatea. Perioada îți aduce blocaje, însă vei da dovadă de rezistență și capacitate de a te mobiliza în situații limită.

Gemeni

Cu Saturn retrograd, începând de astăzi, prin casa filosofiei, educației, schimburilor de perfecționare profesională și călătoriilor, până pe 23 octombrie, vei experimenta și ți se vor testa credințele, iar la unele principii s-ar putea să renunți. Este un proces mai îndelung și s-ar putea să ți se schimbe viziunea și modul în care îți trăiești viața, în urma unor experiențe din timpul unei călătorii.

 

Rac

Începând de astăzi, Saturn retrogradează prin zodia Vărsător, prin sectorul intereselor financiare, a banilor pe care îi deții cu partenerul sau alte persoane, a banilor pe care îi poți obține din alte surse decât salariile. Saturn va aduce piedici, amânări și va fi nevoie să te responsabilizezi în ce privește administrarea banilor.

 

Leu

Începând de astăzi, Saturn își începe retrogradarea și până pe 23 octombrie, îți va testa relația de cuplu și mariajul. Așadar, relația în care te afli va fi pusă la încercare, iar dacă rezistă în următoarele cinci luni, vei putea trece orice test de acum încolo. Și în parteneriatele profesionale vei observa blocaje și va fi nevoie să dai dovadă de implicare și mai multă responsabilitate.

 

Fecioară

Începând de astăzi, Saturn, guvernatorul casei sentimentale, retrogradează prin zodia Vărsător, și până pe 23 octombrie, îți va testa relațiile de iubire, relațiile cu persoanele dragi. Va fi nevoie să-ți schimbi perspectiva și să-ți dai seama cât ești dispusă să investești.

 

Balanță

Începând de astăzi, Saturn intră în mișcare retrogradă prin zodia Vărsător și până pe 23 octombrie, va aduce blocaje, amânări și restricții în sectorul asociat iubirii, aventurilor romantice, creativității și copiilor. Va fi nevoie de mai multă maturitate și responsabilitate în planul iubirii.

 

Scorpion

Începând de astăzi și până pe 23 octombrie, Saturn va merge în mișcare retrogradă, prin zodia Vărsător, respectiv prin sectorul asociat vieții de familie, părinților, spațiului de locuit și patrimoniului. Urmează o perioadă, de circa cinci luni de zile, în care va fi nevoie să dai dovadă de mai multă responsabilitate în activitățile gospodărești, privind viața de familie sau relația cu părinții.

 

Săgetător

Retrogradarea lui Saturn, guvernatorul casei financiare, începând de astăzi și până pe 23 octombrie, prin zodia Vărsător, prin sectorul comunicării, va aduce blocaje, amânări și restricții financiare, dar și o comunicare defectuoasă. Totodată, vei acumula mai greu informații, iar relațiile cu rudele pot deveni mai complicate. Saturn te obligă să dai dovadă de mai multă maturitate și responsabilitate în activitățile profesionale.

 

Capricorn

Sectorul financiar va fi testat, începând de astăzi și până pe 23 octombrie, de tranzitul lui Saturn, în mișcare retrogradă, prin zodia Vărsător. Posibil, următoarele luni să apară obstacole, amânări sau restricții în planul financiar, iar Saturn te va învăța să dai dovadă de maturitate și responsabilitate în administrarea banilor.

 

Vărsător

Începând de astăzi, Saturn, guvernatorul tău, își începe mișcarea retrogradă prin casa personalității și până pe 23 octombrie, te testează și te invită să devii mai responsabilă, să dai dovadă de maturitate și responsabilitate în toate domeniile vieții.

 

Pești

Începând de astăzi, Saturn își începe mișcare retrogradă prin zodia Vărsător, pe sectorul frământărilor interioare, izolării, trecutului și introspecției. Poibil să traversezi o perioadă de circa cinci luni, în care vei fi mai interiorizată. Cum Saturn  guvernează sectorul proiectelor și planurilor de viitor, s-ar putea, unele proiecte să nu mai avanseze, să apară obstacole și lucrurile să meargă mai greu. Totodată, și relațiile de prietenie s-ar putea să aibă de suferit.

 

related posts

Modifică setările cookies