Horoscop zilnic 5 mai 2019. Vărsătorii întâlnesc marea dragoste, vezi ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele astăzi, 5 mai 2019. Dragostea adevărată apare în viața Vărsătorilor.

Tag-uri: #horoscop

BERBEC

Ai acceptat invitația unui prieten la o un eveniment din familia sa. Auzi niște bârfe despre tine care te deranjează și vrei să îi pui la punct pe cei care vorbesc fără să aibă habar care este adevărul.

 

TAUR

Îți dedici toată ziua copiilor tăi. Găsești activități creative, gătiți și faceși prăjiturile lor preferate și îi implici în procesul de preparare. 

 

GEMENI

Discuți cu cineva apropiat despre problemele care te apasă. Partenerul te poate ajuta să treci peste orice neplăcere. Riști o sumă de bani însă ai noroc și ieși câștigător.

 

RAC

Astăzi aniversezi pe cineva apropiat ție. Dai o petrecere care îi bucură foarte mult și pe cei mici. Pe seară primești o veste bună de la cineva din familie.

Citește HOROSCOPUL LUNII MAI 

 

LEU

Citești ceva în presă și afli lucruri interesante care îți sunt de ajutor planurilor tale de viitor. Ceva care te poate inspira și în relația de viitor alături de persoana iubită. 

 

FECIOARĂ

Cineva din familie îți face un cadou foarte scump. Vinzi sau achiziționezi un autoturism, întâmpini mici probleme cu această tranzacție. Pe seară primești o veste de la un prieten. 

 

BALANȚĂ

Însoțește-ți prietenii la o petrecere! Nu îi mai refuza atât de mult că s-ar putea să nu te mai sune. Balanțele care sunt într-un cuplu au parte de îmbunătățiri în relație.

 

SĂGETĂTOR

Este necesară o perioadă de relaxare, să elimini stresul și frustrările. Nu ține supările în tine. Spune mereu ce simți. Poate renovezi prin casă sau schimbi mobila. 

 

CAPRICORN

Ești încă într-un concediu care te ține conectat cu natura și de unde o să vii astăzi. Ești încărcat de energie și asta e bine și pentru cei din jurul tău. Partenerul îți cere o sumă de bani. Vrei să-ți ofere mai multe detalii despre ce urmează să facă cu ei. 

 

VĂRSĂTOR

Astăzi ai toate șansele să îți întâlnești marea dragoste. Câțiva prieteni dragi te invită în oraș și aici ai ocazia să întâlnești o persoană extrem de simpatică. Ai grijă să lași persoana respectivă să vorbească mai mult ca să o cunoști mai bine.

 

PEȘTI

Exista posibilitatea să apară mici probleme de sănătate, dar sunt șanse să apară și niște bani. Weekendul ăsta îl petreci pe drumuri. Cineva din familie te cheamă în vizită. related posts