Horoscop zilnic 5 mai 2020. Racii trebuie să-și schimbe radical dieta, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 5 mai 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Începând de astăzi, Nodul Nord (destinul) ajunge în zodia Gemeni și vei avea la dispoziție un an și jumătate să-ți definitivezi niște studii, să începi niște cursuri de dezvoltare profesională, să obții un atestat, să înveți să comunici cu partenerul, cu colegii, prietenii sau cu frații.

Taur

Contextul astral de astăzi aduce în atenție intrarea Nodului Nord (destinul) în zodia Gemeni, zodie care îți guvernează banii obținuți de la locul de muncă sau din colaborari. Astfel, în următorul an și jumătate vei învăța să devii independentă financiar.

Gemeni

Intrarea Nodului Nord (destinul) de astăzi în zodia ta, respectiv în casa personalității, te va învăța în următorul an și jumătate că și tu ești importantă, va trebui să te redescoperi, să-ți dedici mai mult timp activităților care îți fac plăcere. Totodată, va fi o perioadă importantă în zona relațională, pentru că este posibil să ai parte de evenimente deosebite în planul relațional.

Rac

De astăzi, Nodul Nord (destinul) îți părăsește zodia și axa Rac-Capricorn se relaxează. Așadar, în următorul an și jumătate, sectorul subconștientului, al meditației, al sănătății și al introspecției, vor fi în atenția ta. Și nu în ultimul rând, se va dinamiza axa muncii, unde va trebui să găsești un echilibru între viața profesională și cea personală. În ceea ce privește sănătatea, este un moment bun pentru a-ți schimba stilul de viață, a începe o dietă și a te relaxa și odihni mai mult.

Leu

De astăzi, Nodul Nord (destinul) ajunge în zodia Gemeni, în sectorul care reprezintă prietenii, proiectele de grup și planurile de viitor. Așa că, în următorul an și jumătate aceste domenii vor fi prioritare pentru tine. Totodată, se va activa și axa sentimentală, unde pot să apară evenimente importante: apariția unei noi iubiri sau a unui copil.

Fecioară

Contextul astral de astăzi aduce intrarea Nodului Nord (destinul) în zodia Gemeni, în sectorul care reprezintă cariera, ambițiile profesionale, imaginea și statutul personal, semn că în următorul an și jumătate vei munci mult să obții recunoaștere profesională și să înregistrezi succese notabile.

Balanță

De astăzi, de când Nodul Nord (destinul) ajunge în zodia Gemeni și va dinamiza axa cunoașterii, te vor preocupa, în principal, studiile, obținerea unor diplome, aprofundarea unor domenii de interes, iar toate acțiunile tale de acum încolo vor ține cont și de sistemul de valori personale.

Scorpion

Începând de astăzi, Nodul Nord (destinul) ajunge în zodia Gemeni, în casa care reprezintă transformările, avantajele materiale, banii proveniți din moșteniri, credite, resursele deținute în comun cu partenerul de viață sau cu alți terți. Astfel, în următorul an și jumătate vei învăța să gestionezi resursele de care dispui.

Săgetător

Contextul astral de astăzi anunță intrarea Nodului Nord (destinul) în zodia Gemeni, respectiv în casa care indică mariajul, relațiile și parteneriatele. Astfel, în următorul an și jumătate vei învăța să rezolvi problemele apărute în cuplu, prin comunicare. Cât Nodul Nord traversează casa relațiilor, pot să aibă loc evenimente importante, cum ar fi: o căsătorie sau întâlnirea unei persoane speciale care îți poate deveni soț. 

Capricorn

Configurația astrală de astăzi anunță intrarea Nodului Nord (destinul) în zodia Gemeni, respectiv pe casa muncii și a sănătății. Astfel, în următorul an și jumătate, prioritățile tale vor fi activitățile și sarcinile de la locul de muncă, o mai bună înțelegere cu colegii, învățarea unor lucruri noi și nu în ultimul rând, o mai mare grijă pentru sănătate, prin adoptarea unui stil de viață sănătos.

Vărsător

Începând de astăzi, Nodul Nord (destinul) traversează zodia Gemeni, respectiv casa sentimentală. Așa că, urmează o perioadă de optsprezece luni în care te poți îndrăgosti, poți aduce pe lume copii, vei fi mai creativă și dornică de distracție.

Pești

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea Nodului Nord (destinul) în zodia Gemeni, respectiv în sectorul vieții de familie și al căminului. Astfel, prioritățile tale în următorul an și jumătate vor fi familia, relația cu părinții, rezolvarea unor chestiuni de patrimoniu sau regimul unei locuințe.

Pe protvplus.ro puteti vedea toate emisiunile preferate

related posts