Horoscop zilnic 5 mai 2021. Leii pot înșela în viața amoroasă pentru că vor emoții intense, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 5 mai 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce unele deplasări pentru a rezolva chestiuni birocratice sau pentru a recupera niște sume de bani. Posibil și unui prieten să fii nevoită să îi amintești că are să-ți returneze o datorie sau poate te zbați să obții o finanțare într-un proiect personal.

 

Taur

 

Cheltui, astăzi, o sumă de bani pentru a-ți achiziționa niște cărți/ materiale de care ai nevoie sau poate te înscrii la un curs de dezvoltare personală. În planul sentimental, îți surprinzi partenerul cu unele decizii sau acțiuni care au legătură cu cariera ta.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru carieră și sfera profesională. Atenție, însă, că Mercur, guvernatorul tău face un aspect tensionat cu Luna poziționată în Pești și este posibil să fie accentuată tendința către nervozitate și iritabilitate. Ai grijă ce spui, astăzi, pentru că vorbele tale pot fi interpretate greșit! Dacă ai de făcut niște deplasări, așteaptă-te la unele probleme, care să-ți dea peste cap socotelile!

 

Rac

 

Posibil, astăzi, să cunoști oameni noi, însă nu vei fi prea vorbăreață, pentru că contextul astral te face rezervată, tăcută și nu prea îndrăznești să-ți exprimi ideile și părerile. Posibil să primești și o ofertă de a schimba jobul, de a lucra cu străinătatea sau cu firme care au legături cu străinătatea. Te încântă un salariu mai mare, pentru că ai niște nevoi financiare pe care nu le poți satisface cu ce câștigi acum.

 

Leu

 

Astăzi, ai tendința de a călca strâmb pentru că vrei să trăiești clipe intense. Ești la un pas să te lași purtată de simțuri. Ai grijă ce decizii iei în sfera sentimentală, pentru că riscul este mare și spre sfîrșitul lunii să intervină un moment de criză în relația de cuplu, mai ales dacă partenerul află intențiile și acțiunile tale.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi poate aduce tensiuni între tine și partenerul de viață sau persoanele cu care desfășori activități profesionale, din cauza principiilor diferite. În ce privește locuința, vei rezolva, astăzi o problemă, pe care ai tot amânat-o.

 

Balanță

 

Astăzi se anunță o zi aglomerată la locul de muncă, cu treburi restante și urgente. Șefii îți vor cere niște situații și va trebui să te încadrezi într-un termen limită. Ar fi indicat să te abții de la unele comentarii, care pot deranja, pentru că nu faci decât să agravezi situația. Vestea bună este că relația cu șefii este bună, în ciuda tuturor tensiunilor apărute pe parcursul zilei.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți activează sectorul sentimental, al aventurii, valorificarea unui talent, dar și relația cu copiii, dacă ești părinte. Posibil să apară niște tensiuni din cauze financiare, însă totul se rezolva cu calm până la finalul zilei.

 

Săgetător

 

Posibil, astăzi, să ai parte de unele evenimente neprevăzute în casă, legate de ceva care se strică neașteptat. Vei fi nevoită să faci niște cheltuieli. S-ar putea să apară și unele neînțelegeri cu partenerul din cauza unor decizii pe care le iei fără acordul lui, însă contextul astral te ajută din plin să dregi lucrurile și să nu stricați relația. 

 

Capricorn

 

Comunicarea cu colegii de la serviciu va fi destul de dificilă astăzi. Este recomandat să faci eforturi pentru a nu intra în conflicte de idei și să vă respectați opiniile. Pe de altă parte, relația cu partenerul de cuplu este bună și reușiți împreună să rezovați niște chestiuni care țin de casă, gospodărie sau regimul unei locuințe.

 

Vărsător

 

Ai tendința, astăzi, să exagerezi în planul sentimental cu exprimarea sentimentelor. Se întrevăd și unele probleme financiare, așa că ai grijă cât cheltui! Dacă îți dorești o mărire salarială, nu este momentul pentru a face o astfel de solicitare.

 

Pești

 

Contextul astral al zilei de astăzi îți aduce prezența Lunii în zodia ta. Este o zi favorabilă proiectelor personale, însă mare atenție dacă vrei să semnezi un contract sau să iei o decizie importantă, pentru că este posibil să te lași influențată sau să nu verifici cum trebuie termenii contractului.

Secretele celor mai populari TikTok-eri
 

related posts

Modifică setările cookies