Horoscop zilnic 5 mai 2022. Săgetătorii riscă să se afunde în datorii, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 5 mai 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Posibil, astăzi, să fii confuză în ce privește relația cu partenerul sau cu o persoană cu care flirtezi de ceva vreme. Nu este un moment bun să iei decizii, pentru că poți fi ispitită să faci alegerea greșită, așa că mai bine mai așteaptă. Tot astăzi, este posibil să apară oportunități de a face niște schimbări în viața ta, în urma unor crize sau probleme neașteptate.

 

Taur

 

Posibil, astăzi, să nu-ți deschizi prea ușor sufletul în fața altora. Nu prea ești dispusă să-ți exprimi sentimentele, deși una dintre persoanele apropiate tot insistă să afle de ce nu ai o stare prea bună. S-ar putea să fii confuză și până clarifici ce anume îți dorești, mai bine stai izolată. În planul familial pot să apară avenimente neprevăzute.

 

Gemeni


În planul sentimental s-ar putea să fii dezamăgită astăzi. Ceva să nu meargă sau dialogul cu partenerul sau cu cineva cu care ai început să ieși de curând să nu meargă în direcția dorită de tine. La serviciu, se pare că poți obține ușor sprijinul celor din jur într-un proiect cu termen limită. În planul financiar, ai grijă cât cheltui, pentru că este posibil să ai niște pierderi!

 

Rac


Contextul astral de astăzi, în care Luna îți traversează sectorul identității, vine cu sentimente amestecate, confuzie și o nevoie mai mare de a fi cu familia, cu cei dragi, lângă care îți poți obține energia de care ai nevoie. Dacă apar probleme în cuplu, acestea sunt trecătoare, dacă iubirea sau legătura este puternică.

 

Leu


Chiar dacă ziua nu începe tocmai bine, pe parcursul ei s-ar putea să ai parte de evenimente plăcute în planul amoros sau o relație de prietenie poate lua o turnură neașteptată. La serviciu, nu încerca să-I convingi pe colegi că ai dreptate într-o situație, pentru că nu vei reuși și te consumi în zadar! În partea a doua a zilei, s-ar putea să faci planuri pe termen lung.

 

Fecioară

 

În planul amoros, astăzi, este posibil să te lași amăgită de promisiuni. Chiar dacă ai nevoie să visezi la o poveste de dragoste, mai bine nu te grăbești să iei decizii, dacă revine cineva în viața ta! La serviciu, este un moment bun pentru a-ți revizui obiectivele sau direcția profesională.

 

Balanță


Astăzi, atenție la interacțiunea cu șefii, pentru că este posibil să primești niște critici sau mustrări! Dacă vrei să faci o investiție este recomandat să ceri sfatul unor persoane avizate, pentru a-ți gestiona mai bine veniturile sau investițiile.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru studii și perfecționare profesională. Intenționezi să iei o decizie dificilă în planul personal sau profesional, mai ales că simți că este momentul să schimbi direcția sau poate domeniul de activitate.

 

Săgetător

 

Astăzi, dacă nu ești atentă, riști să te afunzi în datorii, așa că recomandarea astrelor este să-ți revizuiești atitudinea față de cheltuieli și mai ales față de cumpărăturile realizate cu cardurile de credit! La serviciu este posibil să renegociezi niște contracte.

 

Capricorn

 

Astăzi, se anunță o zi dificilă în planul relațional/sentimental. Pot să apară unele probleme, care vor duce spre lămurirea unor situații încurcate sau lăsate nerezolvate de mai mult timp. S-ar putea să ai tendința să-ți rănești partenerul, așa că ai grijă și nu strica de tot relațiile!

 

Vărsător

 

Posibil, astăzi să fii determinată să faci o schimbare la job sau poate chiar jobul. Simți nevoia să fii independentă, să te implici în proiecte în care să ai mână liberă, așa că te gândești tot mai serios la o activitate pe cont propriu. Chiar dacă ești conștientă că nu vei obține rezultate imediate, nu te descurajezi și mergi pe drumul tău.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi, în care Luna îți traversează casa sentimentală, se anunță mai complicat în planul emoțional. Dacă ești singură sau de abia ai intrat într-o relație, este posibil ca relația de cuplu să fie pusă la încercare de diverse situații și mici probleme, care apar pe parcursul zilei.

 

related posts

Modifică setările cookies