Horoscop zilnic 5 martie 2020. Gemenii încep o relație secretă, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 5 martie 2020. 

Tag-uri:

Berbec

De astăzi, Venus, planeta care îți guvernează relațiile și parteneriatele, își face intrarea în Taur, în zona financiară, așa că poți să-ți îmbunătățești situația financiară în următoarea perioadă prin încheierea unor contracte profitabile. În dragoste, planeta iubirii te va ajuta să-i arăți partenerului cât de mult ții la el.

Taur

De astăzi Venus, guvernatorul tău, își face intrarea în zodia ta, în domiciliu și-ți va aduce mult farmec, dispoziție de flirt, șanse și mici noroace în orice întreprinzi. Dacă ești singură, ai parte de mulți pretendenți.

Gemeni

Contextul astral de astăzi îți aduce intrarea lui Venus, planeta iubirii, în zodia Taur, în sectorul care indică subconștientul, izolarea, meditația, introspecția și secretele. Cum Venus este guvernatoarea sferei sentimentale, vei avea tot felul de trăiri în dragoste, dar nu vei avea curajul să-ți exprimi sentimentele. Posibil, în funcție și de astrograma natală, să începi o relație ascunsă sau să vrei să te întâlnești cu cineva în secret.

Rac

Configurația astrală a zilei de astăzi îți aduce prezența lui Venus, planeta iubirii, în zodia Taur, în sectorul care indică prietenii și viața socială, așa că dacă ești singură și accepți toate invitațiile prietenilor de a participa la tot felul de evenimente sau petreceri, ai toate șansele să cunoști pe cineva cu care să  începi o relație.

Leu

Începînd de astăzi Venus, planeta iubirii, își face intrarea în zodia Taur, respectiv în sectorul care indică cariera și ambițiile profesionale. Astfel, te poți îndrăgosti de cineva din străinătate, de o persoană cu funcție sau cu putere de decizie sau partenerul îți poate declara public iubirea printr-un gest inedit. 

Fecioară

De astăzi Venus, planeta iubirii ajunge în zodia Taur, respectiv în sectorul social, al studiilor, al relației cu persoane aflate în străinătate și al sistemului de principii și valori personale. Așadar, ești predispusă să te îndrăgostești de cineva din străinătate, într-o călătorie, dacă frecventezi mediul academic sau participi la seminarii și cursuri, unde poți întâlni persoane cu care ai pasiuni în comun, dar și aceleași valori personale.

Balanță

De astăzi, Venus, guvernatoarea ta, ajunge în zodia Taur, în sectorul care indică intimitatea. Așadar, urmează o perioadă în care apropierea de partener este importantă, ești mai deschisă din punct de vedere emotional și vrei să rezonezi cu partenerul. Dacă ești singură, devii insistentă dacă vrei să cucerești pe cineva.

Scorpion

De astăzi Venus, planeta iubirii, își face intrarea în zodia Taur, în casa mariajului, a relațiilor și a parteneriatelor, semn că urmează o perioadă în care, dacă ești singură, ai toate șansele să te îndrăgostești, iar dacă ești deja într-o relație sau o căsătorie și au existat neînțelegeri, acum este momentul împăcării și rezolvării problemelor, pentru că micul benefic va instaura armonia.

Săgetător

De astăzi Venus, micul benefic, își face intrarea în zodia Taur, în sectorul muncii și al sănătății. Dacă ești în căutarea unui loc nou de muncă, ai toate șansele să găsești ceva care să te mulțumească. Totodată, starea sănătății se poate îmbunătăți, iar dacă ești singură, poți să-ți întâlnești partenerul prin intermediul serviciului sau într-o deplasare la medic.

Capricorn

De astăzi,Venus, planeta iubirii, își începe traseul prin zodia Taur, respectiv prin sectorul sentimental, așa că în următoarea perioadă, dacă ești singură, vei fi deschisă flirtului, aventurii, plăcerilor, iubirii. Dacă ai deja partener, vei dori să experimentezi și să reaprinzi flacăra pasiunii în cuplu.

Vărsător

De astăzi, Venus, planeta iubirii, își face intrarea în zodia Taur, respectiv în sectorul casei, a vieții de familie și a spațiului de locuit. Posibil cineva din familie să-ți facă cunoștință cu o persoană cu care să începi să ieși la întâlniri. Totodată, dacă ești deja într-o relație, vei avea gânduri de renovare sau redecorare a locuinței, deoarece Venus este responsabilă și cu amenajările și decorarea.

Pești

De astăzi, Venus, planeta iubirii, își face intrarea în zodia Taur, respectiv în sectorul casei comunicării, al studiilor, exprimării opiniilor, acumulării de cunoștințe, relațiilor cu rudele și vecinii. Astfel, dacă ești singură, vei fi deschisă să relaționezi cu multă lume, în special cu oamenii pe care îi întâlnești zilnic și pe care nu i-ai remarcat până acum. Vei căuta pe cineva cu pasiuni comune, care să fie interesat de activități intelectuale.

 

related posts