Horoscop zilnic 5 martie 2021. Peștii transformă o relație de prietenie în una de iubire, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 5 martie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral al zilei îți imprimă nevoia de organizare a sarcinilor profesionale și mai ales a muncii în echipă. Dacă a existat o distanțare față de colegi sau de prieteni, astăzi este posibil să-ți consolidezi relația. Posibil dialogul cu cineva cu experiență să te ajute să iei o decizie bună privind un proiect profesional.

 

Taur

 

Contextul astrologic al zilei îți aduce preocupări pentru situația financiară, pentru proiectele din sfera profesională. Posibil să realizezi că tot ce ai experimentat până acum în planul carierei a avut rolul să te pregătească pentru o nouă etapă profesională, care va începe curând. 

 

Gemeni

 

Contextul astral al zilei îți aduce posibile tensiuni în sfera sentimentală, care pleacă de la niște lucruri mărunte și a faptului că trebuie mai multă comunicare. Ai posibilitatea, astăzi, să vezi dintr-o altă perspectivă niște principii pe care le ai și să realizezi că trebuie să elimini niște mentalități învechite. Astfel, vei reuși să cooperezi mult mai bine pe toate planurile, în special în relația cu perechea de viață.

 

Rac

 

Astăzi se anunță o zi activă la locul de muncă și poți face echipă bună cu unul dintre colegi, de la care ai învățat multe lucruri în ultima perioadă. În ce privește sfera intimă, este un moment bun să aduci în discuție niște subiecte, care trebuie lămurite. Situația financiară va fi și ea pe ordinea de zi, mai ales dacă apar niște cheltuieli neprevăzute.

 

Leu

 

Dacă ai avut impresia că partenerul de viață este mai distant în ultima vreme, astăzi ți se va demonstra contrariul și ai parte de o surpriză de la acesta. În sfera profesională este o zi bună pentru a negocia un contract sau a lămuri unele aspecte cu cei cu care desfășori activități.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru casă, dar și griji pentru cineva din familie care are nevoie de ajutorul tău. Posibil în partea a doua a zilei să mergi la niște cumpărături și să depăsești bugetul alocat, pe lucruri nefolositoate sau de care nu ai neapărat nevoie.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi este favorabil comunicării, schimburilor de opinii, dezbaterilor privind o chestiune sentimentală sau dacă ești părinte, care are legătură cu copiii. La serviciu ești stresată de predarea unor documente sau a unei situații solicitată de către șefi.

 

Scorpion

 

Posibil astăzi să încasezi niște sume de bani și să achiți niște utilități, credite sau să mergi la cumpărături. Ai tendința să cheltui mai mult decât îți permiți, așa că ai mare grijă! Ești foarte tentată să achiziționezi niște bunuri pentru casă, deoarece vrei să-ți înfrumusețezi spațiul de locuit.

 

Săgetător

 

Contextul astral al zilei de astăzi îți aduce tensiuni cu partenerul de cuplu din cauza familiei sau a unor probleme apărute în familie. Posibil să fii nevoită să rezolvi o problemă locativă, care te frământă de ceva vreme.

 

Capricorn

 

Contextul astral al zilei de astăzi îți aduce prezența Lunii în sectorul asociat subconștientului și a universului interior. Prin urmare, lucrurile nu se vor desfășoară cu aceeași rapiditate cu care ești obișnuită, din cauza dispoziției tale, și a faptului că simți că nu mai poți face față provocărilor. Nu te alarma, este trecătoare starea și ai nevoie de mai multă odihnă pentru a putea să te reechilibrezi.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o zi favorabilă întâlnirii cu prietenii, pentru a face planuri și a privi cu optimism proiectele de viitor. Ești interesată să studiezi, să citești, să te informezi și să te asociezi cu persoane cu care să ai pasiuni comune. 

 

Pești

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce tensiuni cu șefii, cu persoane cu autoritate sau cu instituții de unde ai de obținut niște documente. Pe de altă parte, ai noroc să cunoști persoane care să te ajute într-o chestiune administrativă. În planul sentimental, o prietenie se poate transforma într-o poveste de iubire.

 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua oferta de filme și seriale, doar pe voyo.ro


Întrebarea Mesei Rotunde cu Andra Gogan: „... a fost o decizie proastă!”
 

related posts

Modifică setările cookies