Horoscop zilnic 5 martie 2022. Săgetătorii trăiesc o dragoste la prima vedere, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 5 martie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, profită de energia Lunii în semnul tău zodiacal! Totuși, recomandarea astrelor este să apelezi la prudență și să nu-ți asumi riscuri prea mari, pentru că este posibil ca intențiile tale bune să aducă tensiuni și conflicte în relațiile cu ceilalți.

 

Taur

 

Posibil, astăzi, să ai nevoie de mai multă odihnă, să vrei să lenevești, să-ți faci mici plăceri și să stai departe de agitația cotidiană. Ai mare nevoie să te reechilibrezi și s-ar putea să refuzi toate invitațiile de a ieși în oraș cu prietenii.

 

Gemeni

 

Ești foarte concentrată, astăzi, pe planurile de viitor, mai ales pe cele financiare. Posibil să nu-ți iasă toate socotelile, nici dacă intenționezi să te vezi cu prietenii, pentru că intervine o situație care nu suferă amânare.

 

Rac

 

Astăzi, cu Luna pe casa imaginii, nu ai cum să nu te faci remarcată și să fii în centrul atenției. Deși este o zi liberă și ar trebui să stai departe de chestiunile profesionale, gândul tău este la un proiect avut în derulare și la cum poți face niște schimbări, să te asociezi cu niște persoane, care ar putea să te ajute.

 

Leu

 

Astăzi, este posibil să pleci într-o călătorie cu partenerul de cuplu, într-un weekend romantic. Dacă acest lucru nu este posibil, s-ar putea să plănuiești o plecare, să cauți oferte. Totodată, ai dispoziție de studiu, de a-ți lărgi orizontul cunoașterii, să citești sau să pregătești o lansare, o lucrare, să-ți susții principiile și convingerile în raport cu cei cu care intri în contact.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru investiții financiare, dar și pentru relansarea relației de cuplu. Dacă ai de gând să accesezi un credit, să faci un împrumut, să achiziționezi un bun de o valoare mai mare, poate ar trebui să te gândești de două ori și să mai amâni. Nu este momentul să-ți asumi riscuri și să intri în datorii.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi, cu Luna care-ți traversează sectorul relațiilor, te îndeamnă să-i acorzi o mai mare atenție partenerului de cuplu. Folosește constructiv energia acestei zile și nu te lăsa ispitită de impulsul permanent de a intra în conflict!

 

Scorpion

 

Deși este o zi de weekend, este posibil să fii nevoită să lucrezi sau să faci multe treburi gospodărești cu care ai rămas restantă. Ai energie și spor în toate, în ciuda faptului, că toată săptămâna ai muncit peste program. Faci și deplasări la rude sau mergi într-o vizită pe seară.

 

Săgetător

 

Astăzi, se anunță o zi în care ai dispoziție de flirt, cuceriri, aventură, să-ți recucerești partenerul sau să-ți petreci timpul cu cei dragi, cu copiii. Dacă ești singură, un drum scurt ar putea să-ți aducă în cale o persoană cu care să legi o prietenie, care se poate transforma imediat într-o poveste de dragoste.

 

Capricorn

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul familiei și îți dorești să petreci timpul cu cei dragi. Dacă ești obosită după o săptămână dificilă, alegi să te odihnești. Nu ieși din casă, chiar dacă prietenii insistă, și preferi să citești sau să urmărești un serial.

 

Vărsător

 

Luna îți traversează astăzi casa comunicării și s-ar putea să fii directă în tot ce ai de spus. Ai grijă, totuși, pentru că s-ar putea ca mesajele tale să fie prea dure, iar partenerul sau cei cu care ai aceste dialoguri să se simtă atacați!

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru bani: fie că achiziționezi ceva la ofertă, că faci socoteli pentru întreaga lună sau că primești o propunere de colaborare, cert este că subiectul bani va fi la ordinea zilei.

 

 

Kendall Jenner plătită să se dezbrace?

related posts

Modifică setările cookies