Horoscop zilnic 5 martie 2023. Berbecii fac compromisuri în relație, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 5 martie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna formează un aspect armonios cu Marte, guvernatorul tău, semn că ești capabilă să rezolvi o serie de probleme ale casei, familiei, să faci deplasări la rude, în afara orașului. De asemenea, contextul astral susține comunicarea și este posibil să faci niște compromisuri, să lași de la tine în relația cu partenerul sau cu cine interacționezi.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi, în care Luna este implicată în mai multe aspecte armonioase cu cei doi benefici: Venus și Jupiter, dar și cu guvenatorul casei relațiilor, Marte, vine să aducă o zi importantă pentru tine, cu decizii legate de planul vieții de familie. Evenimente fericite se pot întâmpla în perioada următoare, așa că fii pregătită să le primești!

 

Gemeni

 

Luna îți traversează, astăzi, casa comunicării și gândirii, și formează aspecte favorabile cu cei doi benefici: Venus și Jupiter, dar și cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa personalității tale. Așadar, s-ar putea să ai niște dialoguri constructive legate de viitorul tău relațional. De asemenea, s-ar putea să apară și evenimente neprevăzute de la sau prin intermediul prietenilor sau aceștia să coopereze cu intențiile partenerului de a-ți face o surpriză.

 

Rac

 

Posibil, astăzi, să iei niște decizii inspirate în planul financiar. Aspectul armonios pe care Luna, guvernatoarea ta, îl face cu cei doi benefici: Venus și Jupiter, dar și cu Marte, guvernatorul casei carierei, vine să aducă evenimente fericite în planul profesional. Ai mai multă încredere în tine, iar șefii îți apreciază munca și s-ar putea să te promoveze sau să primești o primă/bonus.

 

Leu

 

Luna îți traversează, astăzi, casa personalității, și formează aspecte armonioase cu Marte, din casa prietenilor și a planurilor de viitor, dar și cu cei doi benefici: Venus și Jupiter, plasați în casa principiilor, sectorului social, călătoriilor și educației superioare. Este posibil să legi niște prietenii noi sau să pui în legătură niște persoane cu pasiuni comune.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi, îți aduce tranzitul Lunii prin casa frământărilor interioare. Pentru că se formează niște aspecte armonioase cu cei doi benefici: Venus și Jupiter, dar și cu Marte, planeta acțiunii, în urma unor discuții pe care le ai cu un prieten sau cineva, care ți-este mentor, să realizezi care este direcția de urmat în planul personal, dar și-n cel profesional.

 

Balanță

Contextul astral de astăzi, în care Luna formează aspecte armonioase cu cei doi benefici: Venus și Jupiter, plasați în casa relațiilor, aduce evenimente fericite în cuplu. De asemenea, și sextilul dintre Lună și Marte din casa călătoriilor și ieșirii la evenimente, ar putea să aducă programarea unei călătorii sau ieșiri la evenimente, concerte, spectacole.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi în care Luna formează aspecte armonioase cu cei doi benefici: Venus și Jupiter, din casa muncii, și un sextil cu Marte, guvernatorul tău, vine să declanșeze niște evenimente fericite la locul de muncă: o avansare sau preluarea unui proiect important.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi este favorabil poveștilor de iubire, aventurilor romantice și cuceririlor. La această situație contribuie cei doi benefici: Venus și Jupiter, guvernatorul tău, care formează, la rândul lor, aspecte benefice cu Marte, planeta acțiunii, din casa relațiilor. Ai ocazia să îndrepți o situație conflictuală, să intri în armonie cu partenerul de cuplu sau dacă ești singură, să începi o nouă poveste de iubire.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi aduce preocupări de natură financiară și dorința de a face investiții în casă sau de a achiziționa un imobil, o mutare, o reamenajare sau o renovare a casei. Contextul astral susține demersurile tale, așa că nu mai rămâne decât să pregătești un plan.

 

Vărsător

 

Luna îți traversează astăzi casa relațiilor și formează aspecte armonioase cu cei doi benefici: Venus și Jupiter, din casa comunicării și cu Marte, planeta acțiunii, din sectorul afectiv. Așadar, este o zi favorabila dialogului și rezolvării unor chestiuni nerezolvate de o perioadă mai îndelungată.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi dinamizează axa muncii și sănătății, iar Luna formează aspecte armonioase cu cei doi benefici: Venus și Jupiter, din casa financiară și cu Marte, planeta acțiunii, din casa vieții de familie. Reușești să rezolvi anumite chestiuni familiale și financiare, să faci niște achiziții pentru casă.

related posts

Modifică setările cookies