Horoscop zilnic 5 noiembrie 2020. Fecioarele sunt afectate de un eveniment neașteptat, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 5 noiembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, să fii lipsită de diplomație, atunci când ai un dialog cu partenerul de cuplu, legat de chestiunile gospodărești. Dacă ești singură, nu este un moment bun pentru a începe o relație sentimentală, pentru că este posibil să nu dureze.

  

Taur

 

Contextul astral de astăzi, cu Luna care îți traversează sectorul comunicării și al schimbului de opinii, te îndeamnă să iei legătura cu unele rude sau cunoștințe cu care nu ai mai vorbit de mult. Cu partenerul ai o comunicare bună și după multă vreme reușiți să aveți același punct de vedere, atunci cand aveți un dialog.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce încasarea unei sume de bani. Poate fi vorba de o sumă de bani restantă, pe care ai așteptat-o și nu mai intra în conturile tale sau să fie dintr-un comision sau colaborare pe care ai încheiat-o de curând. 

 

Rac

 

Cu Luna, guvernatorul tău, care îți traversează semnul nașterii, este o zi potrivită să te ocupi de relația cu partenerul de cuplu sau de relația cu membrii familiei, cu care, se pare, ai avut niște neînțelegeri. Dacă ești diplomată și dai dovadă de calm și răbdare în relația cu aceștia, vei vedea că lucrurile se îndreaptă.

Leu

 

Posibil, astăzi, intuiția să fie cea care să te salveze dintr-o situație limită și să știi exact cum trebuie să pui problema, la serviciu, atunci când interacționezi cu ceilalți. Vei avea parte de susținerea șefilor într-un proiect pe care nu credeai că o să-l mai reiei.

 

Fecioară

 

Planurile tale pot fi date astăzi peste cap din cauza unor evenimente independente de tine. Ai parte de o surpriză neplăcută atunci când vine vorba de recuperarea unor bani sau poate un eveniment neașteptat îți va aduce niște cheltuieli suplimentare.

 

Balanță

 

Imaginea cu care te prezinți în fața celorlalți este importantă astăzi și mai ales acțiunile pe care le vei întreprinde. În familie, faci eforturi considerabile să nu declanșezi un conflict, pentru că ești destul de tensionată, iar nemulțumirile s-au adunat.

 

Scorpion

 

Deși relația cu colegii de la serviciu este destul de bună, astăzi poți să ai unele divergențe de opinie, atunci când vine vorba de principii și convingeri personale. Tensiunea este la cote maxime, mai ales dacă lucrezi la un proiect online sau la o lansare. Profesionalismul tău va fi apreciat de către superiori, așa că micile conflicte vor trece neobservate.

 

Săgetător

 

Încerci, astăzi, să recuperezi o sumă de bani de la un prieten sau să obții o finanțare pentru un proiect. S-ar putea să nu știi să negociezi sau cum să pui problema, pentru că este posibil să apară niște blocaje de natură financiară.

 

Capricorn

 

La serviciu ți se va solicita ajutorul într-o problemă apărută neașteptat. În ce privește relația cu partenerul de cuplu, pentru că Luna îți traversează sectorul asociat relațiilor, poți să ai parte de o surpriză plăcută în planul afectiv. 

 

Vărsător

 

Superiorii sunt impresionați, astăzi, de felul în care te dedici proiectelor pe care le ai în derulare. În ce privește sfera relațională, astăzi este o zi în care ai liniște și totul se desfășoară fără prea multe obstacole. Ești și tu surprinsă că partenerul cooperează în tot ce întreprinzi.

 

Pești

 

Astăzi, este posibil să fii nevoită să te consuți cu membrii familiei, atunci când vrei să iei o decizie importantă, care îi privește și pe aceștia. La serviciu, poți încheia un contract sau să semnezi un document oficial.

 

 

Mugur Mihaescu, dezvăluiri șocante despre colegii săi de emisiune. ”Martalogii aia... ce-am aflat despre ei!”

 


related posts

Modifică setările cookies