Horoscop zilnic 5 noiembrie 2021. Fecioarele se pot reîndrăgosti de un iubit din trecut, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 5 noiembrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi, Venus, guvernatoarea casei banilor, dar și a relațiilor, își începe tranzitul prin zodia Capricorn, prin sectorul carierei. Așadar, până pe 6 martie 2022, te preocupă cariera ta sau a partenerului de viață, relațiile cu șefii și autoritățile. Micul benefic aduce șanse și oportunități în încheierea de contracte și în chestiunile financiare, pe care le vei privi cu mai multă responsabilitate.

 

Taur


Începând de astăzi, Venus, guvernatoarea ta, își începe traseul prin zodia Capricorn, respectiv prin sectorul străinătății, călătoriilor, dezvoltării personale, studiilor, convingerilor și credințelor. Așadar, până pe 6 martie 2022 este o perioadă bună de studiu, de informare într-un domeniu de interes pentru tine, pentru o activitate de publicare, de pregătire și susținerea unei lucrări, un proiect. Se amplifică dorința de a călători și deja îți programezi câteva vacanțe pentru 2022.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Venus, planeta care-ți guvernează casa iubirii, ajunge în Capricorn, respectiv în casa intimității și erotismului, încrederii reciproce, dar și resurselor deținute în comun cu partenerul. Așadar, urmează o perioadă de patru luni, în care-ți dorești stabilitate în relație. Totodată, ai nevoie să te apropii mai mult de partenerul de cuplu. În ce privesc finanțele, reușești să achiți o datorie pentru că ai ajutor de la partener sau de la o persoană din familie.

 

Rac

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Capricorn, în sectorul relațiilor, mariajului, asocierilor și parteneriatelor și timp de patru luni va opera în favoarea ta. În sectorul profesional închei contracte profitabile și pe termen lung, iar în planul relațional ai parte de armonie, înțelegere, împăcări și dai dovadă de mai multă maturitate atunci când abordezi subiecte delicate în cuplu.

 

Leu

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, străbate zodia Capricorn, respectiv sectorul muncii, activităților curente și sănătatea. Așadar, până pe 6 martie 2022, micul benefic va susține sănătatea și va opera în favoarea ta în sfera profesională. Posibil să primești și niște propuneri de job, așa că ar trebui să le iei în considerare.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Capricorn și până pe 6 martie 2022 tranzitează sectorul relațiilor de iubire, aventurii, flirtului, copiilor și creativității. Posibil să fii mai deschisă, în următoarea perioadă, să te lași cucerită. O persoană din trecut poate reveni în viața ta și-ți dorești o relație stabilă. Relațiile cu copiii se îmbunătășesc și ai putea să-ți valorifici o pasiune.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Venus, guvernatoarea ta, ajunge în zodia Capricorn și până pe 6 martie 2022, traversează sectorul asociat vieții de familie, căminului, spațiului de locuit, relațiile cu părinții și patrimoniul. Așadar, următoarele patru luni, vei observa o îmbunătățire a relațiilor cu familia, ai planuri de o reamenajare a spațiului de locuit și cauți să-ți iei resursele necesare din timpul petrecut cu familia.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Capricorn și până pe 6 martie 2022  traversează sectorul asociat comunicării, gândirii, învățării și va opera în chip favorabil în toate procesele de învățare, prezentare sau susținere de proiecte, lucrări, interviuri. Totodată, vei aborda cu multă responsabilitate studiul personal.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Capricorn și până pe 6 martie 2022 traversează sectorul finanțelor, a banilor pe care îi câștigi din muncă și din activități extraprofesionale. Prin urmare, devii mai responsabilă cu veniturile și chiar dacă situația financiară se îmbunătățește vizibil, vei avea grijă să faci și economii.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Capricorn, în casa personalității tale, și până pe 6 martie 2022 va opera în chip benefic, aduce protecție, șanse, îți consolidează statutul și te ajută în proiectele personale și profesionale.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Capricorn și până pe 6 martie 2022 traversează sectorul subconștientului, izolării, trecutului, meditației și introspecției. Așadar, timp de patru luni, îți faci un bilanț și căuți răspunsuri la întrebările care te macină de mai mult timp.

 

Pești

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Capricorn și până pe 6 martie 2022 traversează sectorul relațiilor de prietenie, a grupurilor pe care le frecventezi și planurile de viitor. Așadar, următoarele patru luni, ai ajutor de la/prin prieteni, iar viața socială devine mai activă. Dacă ești singură, ai toate șansele că intri într-o relație cu un prieten sau cineva cunoscut prin intermediul prietenilor/ la un eveniment.

related posts

Modifică setările cookies