Horoscop zilnic 5 noiembrie 2022. Săgetătorii au parte de tensiuni în relația de cuplu, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 5 noiembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, Luna începe să-ți traverseze semnul zodiacal și formează un aspect tensionat cu Marte, guvernatorul tău, din casa comunicării și deplasărilor. Prin urmare, s-ar putea să te simți ușor lezată și să intri în tot felul de conflicte cu cei cu care interacționezi. Pe de altă parte, poți lua inițiative să rezolvi anumite probleme.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o stare de tensiune interioară și de suprasolicitare. Deoarece Luna formează un aspect tensionat cu Marte, planeta acțiunii, din casa banilor, este posibil să intri în conflicte din cauza banilor, mai ales dacă nu intri în posesia unei sume pentru care ai lucrat sau nu ți se returnează o datorie.

 

Gemeni

 

Posibil astăzi, Luna în tranzit prin zodia Berbec, prin casa prietenilor, să-ți aducă surprize de la/prin intermediul prietenilor. Pentru că formează un aspect tensionat cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa personalității, s-ar putea să nu reușești prea bine să-ți ții sub control impulsurile și să intri în conflicte. Pe de altă parte, ai multă energie să rezolvi o serie de lucruri amânate.

 

Rac

 

Luna traversează astăzi sectorul carierei și imaginii și formează un aspect tensionat cu Marte, plante acțiunii, din sectorul frământărilor interioare și introspecției. Prin urmare, este posibil să fie nevoie rezolvi niște chestiuni apărute în planul profesional, să-ți strici programul zilei și de aici să apară tot felul de nemulțumiri. Evită să iei decizii când ești suparată, pentru că poți greși!

 

Leu


Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări și discuții despre studii, perfecționarea profesională, un proiect, o călătorie sau intenția de a rezolva niște chestiuni birocrație. De asemenea, este posibil să intri în conflicte de idei cu prietenii, mai ales dacă nu mai sunteți pe aceeași lungime de undă.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru a obține niște sume de bani din activități extraprofesionale. Și partenerul poate susține niște cheltuieli mai mari, mai ales că este posibil să te anunțe că a obținut un bonus sau o mărire salarială. Banii veniți în plus este posibil să-i investești la o reparație în casă.

 

Balanță

 

Luna traversează astăzi zodia Berbec, respectiv casa relațiilor și parteneriatelor profesionale și s-ar putea să intri în conflict cu partenerul dacă-ți este afectată libertatea. Tot Luna formează un aspect tensionat cu Marte, planeta acțiunii, din casa principiilor, convingerilor, studiilor, sferei sociale, proiectelor personale, călătoriilor. Așadar, este posibil ca partenerul să nu te susțină într-un proiect personal, lucru ce-ți dă de gândit despre evoluția relației voastre.

@cooldudeshow Salutare, salutare, pentru episodul de azi ti-am pregatit 6 elemente must have in sifonier! #cooldude #guynextdoor #menfashion #fashionmens #menswear#basicoutfit #fall2022 #fashiontips #beachbody #smartcasual #casualwear ♬ Comfort Chain - Instupendo

 

Scorpion

 

Deși este zi liberă, contextul astral de astăzi îți aduce multă muncă și pentru serviciu și pentru proiectele tale profesionale. De asemenea, s-ar putea să-ți faci niște socoteli, dacă se apropie ziua ta și vrei să pregătești o petrecere. Încerci să-ți dai seama de ce sumă ai nevoie și pleci la cumpărături.

 

Săgetător


Luna îți traversează astăzi casa relaxării, distracției, aventurilor romantice și creativității. Dacă ești singură, ieși în oraș cu prietenele sau pleci într-un minisejur în afara orașului, iar dacă ești părinte îți rezervi mai mult timp copiilor. S-ar putea să existe și tensiuni între tine și partenerul de cuplu din cauza unor chestiuni gospodărești și poate a împărțirii inegale a treburilor.

 

Capricorn


Posibil astăzi tranzitul Lunii prin zodia Berbec să te ajute să iei inițiative și să rezolvi diverse chestiuni administrative sau gospodărești ale casei. Atenție însă, că Luna formează un aspect tensionat cu Marte, planeta acțiunii, și este posibil să intri în conflicte cu cineva din familie, să te superi ușor și să iei lucrurile personal.

 

Vărsător


Astăzi, Luna îți traversează casa comunicării, gândirii, deplasărilor și interacționării cu ceilalți și s-ar putea să iei inițiativa să deschizi niște subiecte mai sensibile în raport cu unul dintre membrii familiei cu care ai avut neînțelegeri. Atenție, că un ton autoritar sau un derapaj în comunicare ar putea să aducă conflicte și tensiuni mai mari decât erau până acum.

 

Pești

 

Astăzi, te preocupă banii, încasarea sau administrarea unor sume de bani, plata unor utilități, credite sau returnarea unei datorii. S-ar putea să cheltui mai mult și pentru casă, să nu te încadrezi în bugetul pe care l-ai stabilit și să apară și tensiuni cu partenerul, care-ți face reproșuri.

related posts

Modifică setările cookies