Horoscop zilnic 5 octombrie 2020. Vărsătorii primesc cadou o sumă importantă de bani, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 5 octombrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Contextul astral de astăzi anunță o zi cu surprize în sfera financiară, a banilor pe care îi obții de la locul de muncă. Ai toate șansele să fii recompensată pentru munca și eforturile depuse în ultimele luni, iar Venus, micul benefic să aducă sume importante în conturile tale, sub formă de bonusuri.

Taur

Configurația astrală de astăzi, cu Luna în semnul nașterii tale, aduce preocupări pentru relațiile cu cuplu și pentru sectorul sentimental. Ar fi recomandat să eviți atitudinea posesivă și gelozia pe care ești tentată să o abordezi, pentru că partenerul va riposta pe măsură.

Gemeni

Începi săptămâna într-o formă mai puțin bună. Poate te resimți după un weekend agitat, în care ai încercat să rezolvi cât mai multe chestiuni gospodărești, dar și să respecți niște dead-line-uri, dacă desfășori o activitate independentă. Vei avea totuși o revelație, pentru că găsești o soluție la una dintre datoriile pe care le ai de returnat.

Rac

Astăzi, vei avea parte de surprize din partea prietenilor sau a celor cu care faci echipa la locul de muncă. Ți se propune un proiect nou, pe care îl accepți imediat, pentru că este un domeniu de interes pentru tine.

Leu

Configurația astrală a zilei de astăzi ar putea să-ți aducă o reușită în planul profesional, dacă inițiezi niște dialoguri cu superiorii, cărora le expui o idee de proiect pe care vrei să o implementezi. Dacă ai demarat o acțiune la o instituție bancară pentru obținerea unui credit, astăzi primești răspuns.

Fecioară

Primești, astăzi, vești de la rude aflate în străinătate sau de la o instituție, care trebuie să-ți elibereze o diploma/un atestat, faci o deplasare și socializezi mai mult decât de obicei. În planul relațional, ai parte de o surpriză.

Balanță

Sectorul avantajelor materiale, al banilor si resurselor pe care le deții în comun cu partenerul sau cu alte persoane, intră astăzi în atenția ta și toată ziua îți faci socoteli, analizezi situația financiară și încercă să faci un plan pentru returnarea unor datorii.

Scorpion

Contextul astral de astăzi anunță surprize în planul relațiilor. Posibil să participi la niște cursuri, seminarii, workshopuri și să cunoști persoane interesante, cu care vei ține legătura pentru următoarele proiecte.

Săgetător

Începi săptămâna în forță la locul de muncă. Ai multe proiecte în derulare și sarcini de rezolvat și ai impresia că nu-ți ajunge timpul. Posibil să ceri ajutorul unor colegi. Totodată, apar evenimente neașteptate și vei fi nevoită să faci niște deplasări.

Capricorn

Cooperezi bine, astăzi, cu partenerul de cuplu sau cu o persoană, pe care ai cunoscut-o de curând și ai decis să onorezi invitația la o întâlnire. În ce privește relația cu un prieten, trebuie să clarifici niște aspecte, pentru că ați avut niște altercații și nu vrei să lași lucrurile așa.

Vărsător

Contextul astral de astăzi anunță o zi în care preocupările tale vor avea legătură cu viața de familie, cu situația financiară și cheltuielile pe care le vei face pentru o petrecere. Posibil să primești cadou o sumă de bani de la o rudă din străinătate pentru unul dintre membrii familiei.

Pești

O serie de dialoguri pe care le-ai avut astă vară cu superiorii, care privesc sarcinile de serviciu, ar putea să se reediteze astăzi și să ai curajul să îți impui punctele de vedere, să ceri suplimentarea unui buget sau mărirea echipei cu care lucrezi.

 

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies