Horoscop zilnic 5 octombrie 2021. Taurii au emoții puternice la revederea unui fost iubit, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 5 octombrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Dialogurile și întâlnirile de astăzi s-ar putea să pună bazele unui parteneriat pe termen lung. Ești hotărâtă să începi o nouă activitate și-ți asumi noi responsabilități. În planul sentimental este posibil ca partenerul să-ți facă o surpriză și încearcă să nu-ți dea nimic de bănuit.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi s-ar putea să aducă unele nemulțumiri legate de măsurile organizatorice de la locul de muncă. În relația cu partenerul de cuplu este posibil să ai unele dificultăți de comunicare. Dacă faci o deplasare, este posibil să ai emoții puternice la revederea unei vechi iubiri.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi s-ar putea să-ți răscolească sentimentele, să-ți aduci aminte de persoane din trecut sau poate te caută cineva cu care ai încercat să ai o relație. Mercur retrograd nu-ți dă pace și-ți tot scoate în cale situații și persoane cu care nu ai încheiat niște etape, obligându-te să le lămurești sau să le închizi.

 

Rac

 

Deciziile pe care le vei lua astăzi, legate de casă și viața de familie, sunt de bun augur. După ce te sfătuiești cu partenerul de cuplu, s-ar putea să faci niște achiziții de o valoare mai mare pentru casă. Cineva din familie intervine și vă dă o mână de ajutor.

 

Leu

 

Cu o casă a comunicării, gândirii și dezbaterilor puternică nu se poate să nu te faci remarcată astăzi.

Îți susții cu tărie opiniile și convingerile și uneori ești agresivă, lucru care ar putea să îi deranjeze pe interlocutorii tăi. Atenție la erorile financiare la care ești disupusă și mai ales la semnarea unui contract, care nu-ți aduce bani suficienți pentru munca depusă.

 

Fecioară

 

Dacă reușești să te concentrezi suficient, ai posibilitatea să obții câștiguri financiare însemnate. O ofertă sau un contract de muncă extraprofesional ar putea să se concretizeze zilele acestea, însă totul depinde de cum vei ști să te pui în valoare. În planul sentimental apare o conjunctură favorabilă începerii unei relații.

 

Balanță

 

Registrul astral te îndeamnă să acorzi atenție comunicării cu cei din jur, pentru a evita neînțelegerile, în special cele financiare. S-ar putea ca ocaziile favorabile pe care le aștepți să te ia prin surprindere și să apară atunci când te aștepți mai puțin sau de unde n-ai fi crezut.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru carieră și activitățile profesionale. Te izolezi sau te retragi din prim plan, pentru că încerci să faci un plan pe termen mediu, astfel încât să poți să obții rezultatele și obiectivele stabilite.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi activează viața socială, întâlnirile cu grupurile de prieteni, iar dacă ești singură, ai toate șansele să întâlnești persoane care te atrag și care ar putea să-ți devină parteneri în următoarea perioadă. Atenție însă la decizii, asocieri sau parteneriate, pentru că este posibil să afli niște secrete și să te răzgândești, să nu-ți mai dorești să faci parte dintr-un proiect.

 

Capricorn

 

Pe zi ce trece ești tot mai apreciată de către șefi, colegi sau prieteni. Ai admirația lor și datorită tranzitului celor patru planete, care-ți activează sectorul asociat carierei, imaginii și statutului personal, care te-au ajutat să te remarci. 

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să te gândești că ar trebui să începi o recalificare, perfecționare profesională, niște cursuri, chiar dacă ți-e comod și ești sătulă de învățat. Acordă mai multă importanță acestor domenii până la finalul anului, pentru că ai oportunități nebănuite și uși care ți se vor deschide dacă depui puțin efort.

 

Pești

 

Sectorul asociat moștenirilor, creditelor, taxelor, impozitelor, asigurărilor de sănătate și banilor pe care îi deții la comun cu partenerul de cuplu se dinamizează, astăzi, și ești invitată să faci ordine în situația financiară, să identifici soluții pentru o reeșalonare sau pentru stingerea unor datorii. Legat de sfera sentimentală, îți dorești reînvierea pasiunii în cuplu.

related posts

Modifică setările cookies