Horoscop zilnic 5 octombrie 2022. Scorpionii au parte de tensiuni în relația cu partenerul, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 5 octombrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Careul pe care Uranus din zodia Taur îl formează cu Saturn din casa prietenilor este activat astăzi de Luna. Contextul astral anunță o zi în care poți fi pusă în fața unor situații ciudate, neprevăzute din cauza prietenilor, care te vor scoate din zona de confort. Dacă ți se face o propunere de investiție, nu te grăbi să dai un răspuns favorabil până nu analizezi situația la rece!

 

Taur


Conjuncția Lunii cu Saturn din casa carierei și a relației cu superiorii sau cu persoane cu putere de decizie anunță o zi dificilă din punct de vedere profesional. S-ar putea să se pună presiune pe tine, să primești responsabilități mai mari decât până acum, să fie nevoie să-ți reconsideri anumite aspecte, care țin de sfera profesională și imaginea ta.

 

Gemeni

 

Se anunță o zi dificilă la capitolul planuri, principii și filosofie de viață, pentru că intri în conflicte de idei și nu accepți să vezi și dintr-o altă perspectivă. Nu te afli în cea mai bună formă fizică, nici psihică și preferi să lucrezi singură. Mai mult de atât, s-ar putea să descoperi că cineva ascunde informații față de tine.

 

Rac

 

Aspectul dizarmonic care se reactivează astăzi între Uranus, planeta imprevizibilului, și Saturn, planeta restricțiilor, îți aduce o situație dificilă într-un context financiar. Planurile tale s-ar putea să fie date peste cap, din cauza unor blocaje sau întârzieri, dar și a unor tensiuni pe care le ai cu partenerul de cuplu.

 

Leu

 

Conjuncția pe care Luna o formează astăzi cu Saturn, planeta restricțiilor, în casa relațiilor, nu poate să aducă decât un blocaj, amânări sau o situație din care ai de învățat o lecție de viață de la partener sau de la cei cu care desfășori activități. În planul profesional este posibil să fii nevoită să accepți o ofertă/propunere din partea unei persoane cu care nu rezonezi, dar încerci să faci abstracție de antipatia ta și să-ți vezi interesul profesional.

 

Fecioară

 

Saturn și Luna formează astăzi o conjuncție în casa muncii, context astral favorabil muncii, organizării și eficientizării timpului. De asemenea, ai putea să te aștepți la decizii surpriză în programul de muncă sau neînțelegeri cu colegii din cauza viziunilor diferite. 

 

Balanță

 

Din punct de vedere sentimental nu vin vești bune, pentru că s-ar putea să ai un blocaj din cauza conjuncției pe care Luna o formează cu Saturn, planeta restricțiilor, din sectorul iubirii. De asemenea, te poți aștepta la evenimente, care să te ia prin surprindere vis-a-vis de atitudinea partenerului și să începi să-ți pui semne de întrebare dacă relația în care ești este potrivită.

 

Scorpion

 

Astăzi conjuncția Lunii cu Saturn din casa vieții de familie formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta surprizelor, din casa relațiilor, semn că intervine o situație care să aducă tensiuni în raport cu partenerul. Motivul pot fi părinții, care se amestecă în treburile voastre sau spațiul de locuit, o mutare sau o tranzacție imobiliară.

 

Săgetător

 

Atenție, astăzi, la relațiile cu colegii, pentru că pot să apară situații, care să ducă la conflicte din cauza unor termene limită, care trebuie respectate și a unora dintre aceștia care nu-și fac treaba. Așadar, conjuncția Lunii cu Saturn, planeta restricțiilor, din casa comunicării, îți aduce blocaje în transmiterea mesajelor și mici probleme în deplasări.

 

Capricorn

 

Posibil, astăzi, conjuncția care se formează între Lună și Saturn, din casa banilor, să-ți aducă un blocaj financiar sau planurile tale de a achiziționa ceva de o valoare mai mare să fie date peste cap de o situație neașteptată sau de o cheltuielă neprevăzută.


Vărsător

 

Cu Luna, guvernatoarea casei muncii, în tranzit prin casa personalității, s-ar putea să ai idei originale, pe care să vrei să le pui în practică, dar să nu poți din cauza conjuncției pe care astrul nopții o formează cu Saturn. De asemenea, în relațiile cu familia s-ar putea să fii mai rezervată, din cauza unor conflicte, care nu se mai termină, dar și a unor situații neprevăzute.

 

Pești

 

Se anunță o zi mai dificilă, în care este nevoie să nu te suprasoliciți prea mult, pentru că efortul mental din săptămânile trecute te-a epuizat și ai nevoie de mai multă odihnă și reechilibrare fizică și psihică. Deși te nemulțumește o situație la serviciu, ai o teamă de schimbare și nu reușești să iei o decizie radicală.

related posts

Modifică setările cookies