Horoscop zilnic 5 septembrie 2020. Gemenii se aruncă într-o poveste de iubire, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 5 septembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Mercur, astrul comunicării și guvernatorul casei serviciului, ajunge astăzi în zodia Balanței, respectiv în sectorul asociat relațiilor și parteneriatelor de natură profesională. Așadar, se îmbunătățește relația cu persoana iubită, dar și relațiile cu cei cu care desfășori activități de natură profesională și poți negocia contracte mult mai ușor.

Taur

Mercur, astrul comunicării, ajunge astăzi în zodia Balanței, respectiv în casa muncii și a sănătății tale. Prin urmare, te faci remarcată la locul de muncă prin ideile tale, iar planurile îți sunt susținute de către șefi. Totodată, dacă ai avut probleme de sănătate, ai putea să începi niște investigații medicale pentru a te asigura că ești în regulă.

Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, ajunge astăzi în zodia Balanței, respectiv în casa iubirii, a aventurii, a flirtului și distracției. Dacă ești singură, ești deschisă poveștilor de iubire, iar dacă faci parte dintr-un cuplu, îți vei impresiona partenerul prin declarații și gesturi de afecțiune.

Rac

Mercur, astrul comunicării, ajunge astăzi în zodia Balanței, respectiv în casa vieții tale de familie, a căminului și relației cu părinții. Relațiile cu membrii familiei se îmbunătățesc, poate și pentru că ești deschisă comunicării și vei schimba abordarea greșită de până acum.

Leu

Mercur, astrul comunicării, ajunge astăzi în zodia Balanței, respectiv în casa comunicării, a învățării, a negocierilor, schimbului de idei. Așadar, urmează o perioadă în care ar fi recomandat să te pui în valoare pentru a putea obține mai multe beneficii profesionale.

Fecioară

Mercur, astrul comunicării, ajunge astăzi în zodia Balanței, respectiv în casa banilor obținuți din muncă și ar putea să-ți aducă oportunități de suplimentare a veniturilor, semnarea unui contract și gestionarea mai eficientă a resurselor de care dispui.

Balanță

Mercur, astrul comunicării, ajunge astăzi în zodia ta și-ți va fi un aliat de nădejde în exprimarea ideile, cunoștințelor, în negocieri și în toate formele de comunicare. Folosește-te de oportunitățile care vin spre tine!

Scorpion

Mercur, astrul comunicării și guvernatorul casei proiectelor, ajunge astăzi în zodia Balanței, într-o casă a izolării, a subconștientului, a meditației și te invită la introspeție, să-ți faci un bilanț și un plan pe termen lung.

Săgetător

Mercur, astrul comunicării, ajunge astăzi în zodia Balanței, în sectorul asociat proiectelor, planurilor de viitor și prietenilor. Ar fi recomandat să-ți mărești cercul de cunoștințe, să ieși la evenimente, pentru că ai toate șansele să pui bazele unui nou proiect pe termen lung.

Capricorn

Mercur, astrul comunicării, ajunge astăzi în zodia Balanței, prin casa carierei și a ambițiilor profesionale, semn că urmează o perioadă favorabilă carierei, poți primi aprecieri de la șefi pentru munca depusă, poți obține o funcție, dar și oferte de job în străinătate.

Vărsător

Mercur, astrul comunicării, ajunge astăzi în zodia Balanței, prin casa studiilor, a călătoriilor, a schimburilor de experiență profesională, a filosofiei de viață și a sistemului de valori personale. Așadar, urmează o perioadă bună pentru a relua niște cursuri de recalificare sau te poți specializa într-un domeniu de care ești interesată.

Pești

Mercur, astrul comunicării, ajunge astăzi în zodia Balanței, în casa avantajelor materiale, a moștenirilor, creditelor, resurselor în comun cu partenerul, dar și în sfera intimă. Așadar, împreună cu partenerul, vei pune ordine în situația financiară. Posibil partenerul să vină cu mai mulți bani de luna aceasta. 

ShARE ÎN BUCATE - Friganele

related posts

Modifică setările cookies