Horoscop zilnic 5 septembrie 2021. Săgetătorii își setează noi obiective profesionale, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 5 septembrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Îți dorești, astăzi, să te bucuri de o zi de relaxare, însă planurile tale sunt date peste cap de evenimente neprevăzute din cauza serviciului sau a unui membru al familiei, care are o problemă și trebuie să dai o mână de ajutor.

 

Taur

 

Astăzi îți pregătești un discurs, o lucrare, prezentare sau interviu. Ești determinată să te afirmi în domeniul în care activezi, vrei să ieși în față și să-ți demonstrezi abilitățile și experiența. În planul sentimental sau în relația cu copiii, dacă ești părinte, pot să apară unele tensiuni, însă reușești repede să le treci cu calm și răbdare.

 

Gemeni

 

Deși Luna îți traversează, astăzi, segmentul comunicării, este foarte greu să ajungi la un punct comun cu partenerul sau cu membrii familiei în activitățile casnice. Îți dorești niște schimbări, cauți soluții financiare și ai impresia că te lupți cu morile de vânt, pentru că nimeni din familie nu te susține.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări și socoteli financiare, dar și deplasări în scop administrativ a locuinței, cumpărături sau vizite la prieteni, rude sau colegi. Evenimente neașteptate pot să apară în planul financiar, al resurselor pe care le deții împreună cu partenerul de cuplu sau a finanțelor pe care dorești să le obții de la o instituție financiară.

 

Leu

 

Dacă prestezi o muncă în care creativitatea este activitatea ta principală, vei avea inspirație și șanse neașteptate de a-ți suplimenta veniturile. Ești deschisă colaborărilor și îți dedici cea mai mare parte din timp serviciului și activităților profesionale.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce idei pentru o administrare rațională a banilor pe care îi câștigi. Colegi sau prietenii de la serviciu ar putea să te ajute să-ți atingi obiectivele. Gândești obiectiv în toate activitățile de zi cu zi și ești foarte eficientă. Sectorul financiar se îmbunătățește de la o zi la alta datorită muncii depuse.

 

Balanță

 

Astăzi îți dorești să te bucuri de liniște și activități de relaxare. Dacă aveai în plan să faci niște vizite prietenilor sau rudelor, să iei legătura cu persoane aflate în străinătate, te răzgândești și vrei să stai mai mult izolată pentru a te reechilibra și a-ți recupera forțele.

 

Scorpion

 

Astăzi ești foarte activită în mediul social și organizezi o întâlnire, ieși cu prietenii și ai putere de convingere și asupra celor care te refuză. Ești un fel de locomotivă și îi tragi pe toți după tine, acasă, în grupul de prieteni și la serviciu. Responsabil de acest lucru este Marte, guvernatorul tău, care traversează sectorul asociat prietenilor, relațiilor profesionale și planurilor pe termen lung.

 

Săgetător

 

Astăzi îți faci planuri de viitor și conștientizezi că este cea mai bună perioadă din an, în care îți poți seta obiective profesionale și demara proiecte noi. Ai susținerea lui Jupiter, guvernatorul tău și marele benefic, care-ți traversează segmentul comunicării, dezbaterilor și ideilor și care lucrează în favoarea ta.

 

Capricorn

 

Deși ai început un proiect personal de curând, motivată de partea financiară, ajungi să vezi lucrurile și din altă perspectivă decât până acum privind filosofia de viață, călătoriile, lărgirea orizonturilor și abordarea unor chestiuni care au legătură cu principiile tale de viață. 

 

Vărsător

 

În prima parte a zilei, găsești soluții pentru problemele partenerului de cuplu, care vizează unele activități de  la locul de muncă. Totodată, în planul relațional deschizi dialoguri legate de resursele comune cu partenerul și decideți să faceți niște schimbări în ce privesc cheltuielile.

 

Pești

 

Astăzi ești tentată să iei niște decizii de natură profesională la îndemnul sau sfatul unor colegi sau persoane cu care desfășori activități. Recomandarea astrelor este să mergi pe intuiția ta, să nu te lași influențată, pentru că este posibil să ai de pierdut.

related posts

Modifică setările cookies