Horoscop zilnic 5 septembrie 2022. Vărsătorii sunt preocupați de viața intimă, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 5 septembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Fecioară, respectiv sectorul muncii și sănătății. Până pe 29 septembrie încerci să-ți îmbunătățești activitatea la locul de muncă, ești atentă la detalii, faci ordine, te organizezi mult mai bine și îți oferi ajutorul colegilor.

 

Taur

 

Prima zi a săptămânii anunță intrarea lui Venus, guvernatorul tău, în zodia Fecioară, respectiv în sectorul iubirii, aventurilor romantice, creativității, copiilor. În dragoste este posibil să ai parte de mai mult timp petrecut cu partenerul de cuplu sau cu copiii, dacă ești părinte. Dacă ești singură, s-ar putea să cunoști pe cineva de care să fii interesată.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, traversează zodia Fecioară, respectiv sectorul vieții de familie, căminului, spațiului de locuit, relațiilor cu părinții. Până pe 29 septembrie ești interesată să rezolvi o chestiune locativă, să începi o reamenajare și să-I ajuți pe membrii familiei care au nevoie. De asemenea, vei avea grijă la cheltuieli, astfel încât să achiziționezi doar cele necesare casei.

 

Rac

 

Cu Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Fecioară, urmează o perioadă, până pe 29 septembrie,  în care este favorizată comunicarea, exprimarea ideilor, acumularea de informații și cunoștințe noi. Poți avea succes în rezolvarea unor chestiuni administrative, financiare, birocratice, iar relațiile cu rudele pot deveni mai apropiate.

 

Leu

 

Sectorul financiar se îmbunătățește odată cu intrarea lui Venus, micul benefic, astăzi, în zodia Fecioară. Până pe 29 septembrie te preocupă adiminstrarea cât mai eficientă a sumelor pe care le câștigi și te face mai responsabilă cu banii.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, traversează zodia Fecioară, respectiv casa personalității și-ți va oferi până pe 29 septembrie farmec și simpatia celor cu care intri în contact. Pentru că Venus este guvernatorul casei banilor pe care îi câștigi, acum este momentul să închei un contract, să renegociezi salariul sau să obții niște beneficii financiare.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, traversează zodia Fecioară, respectiv sectorul subconștientului, așa că, până pe 29 septembrie urmează o perioadă în care vei sta mai retrasă, poate izolată. Posibil să-ți analizezi viața de cuplu sau să revină cineva din trecut la tine.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, traversează zodia Fecioară, respectiv sectorul prietenilor, vieții sociale și planurilor de viitor. Așadar, până pe 29 septembrie, viața socială se animă și vei petrece mai mult timp cu prietenii, le sari în ajutor și primești la rândul tău recomandari din partea acestora pentru un post sau o colaborare nouă.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, traversează zodia Fecioară, respectiv sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale. Până pe 29 septembrie, micul benefic vine cu șanse și oportunități și va susține cariera și relațiile cu șefii. Posibil să te faci remarcată, să te afirmi și să primești aprecieri.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, traversează zodia Fecioară, respectiv sectorul educației superioare, schimburilor de experiență, studiilor, călătoriilor, și convingerilor. Până pe 29 septembrie urmează o perioadă în care-ți poți deschide orizonturile cunoașterii, să înveți lecții de viață din călătorii. Ai noroc la examene și obții ușor diplome sau atestate.

 

Vărsător

 

Intrarea lui Venus, micul benefic, începând de astăzi, în zodia Fecioară, pe sectorul intereselor financiare și intimității, vine cu șanse de suplimentare a veniturilor prin partener, dar și cu preocupări pentru viața intimă.

 

Pești

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Fecioară, pe sectorul asociat relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor. Posibil să închei parteneriate profitabile, iar în planul relațional vei avea parte de armonie, înțelegere și-ți vei exprima mai mult sentimentele.

related posts

Modifică setările cookies