Horoscop zilnic 6 aprilie 2020. Balanțele sunt afectate de niște vești, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 6 aprilie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

În prima parte a zilei rezolvi problemele urgente de la locul de muncă și încerci cumva să organizezi munca în așa fel încât să eficientizezi timpul. În partea a doua a zilei se activează sectorul care guvernează relațiile, așa că vei avea dispoziție de a dialoga cu partenerul pe teme diverse.

Taur

Astăzi este o zi favorabilă pentru a medita la importanța pe care o acorzi relației sentimentale, perechii de viață sau relației cu copiii. Registrul astral se schimbă din partea a doua a zilei, când devii foarte activă în sarcinile de serviciu și rezolvi o serie de probleme. Posibil să afli niște secrete și să fii foarte dezamăgită de unii colegi.

Gemeni

Contextul astral de astăzi anunță o situație favorabilă investițiilor pentru casă. Astfel, poți achiziționa niște bunuri de valoare mai mare, însă fii cumpătată să nu iei decizii pripite sub impulsul momentului și peste un timp să-ți dai seama că nu ai făcut alegerea cea mai bună.

Rac

Dacă în această perioadă înveți, profită de tranzitele acestei zile pentru a te decide dacă vrei să schimbi direcția spre care te îndrepți. Este o zi bună pentru informare și pentru a analiza viitorul tău profesional. Dacă lucrezi în presă, marketing, PR, vânzări, astăzi poți lansa o campanie care să aibă succces.

Leu

Contextul astral de astăzi dinamizează axa posesiunilor. Toată ziua îți faci socoteli financiare, aduni, scazi, plătești utilități, vezi ce bani îți rămân și ești decisă să mai reduci cheltuielile. Astfel, sumele în plus le vei păstra într-un cont de economii. Partenerul salută această inițiativă.

Fecioară

Astăzi, te frământă tot felul de probleme legate de relația cu partenerul de cuplu. Vei iniția niște dialoguri cu acesta pentru a te asigura că relația merge în direcția dorită. În a doua parte a zilei, partenerul primește niște vești bune de la locul de muncă și pe seară sărbătoriți.

Balanță

Nu prea poți să-ți explici astăzi stările mai puțin bune prin care treci, pentru că n-ai niciun motiv serios să fii îngrijorată cu privire la locul de muncă sau relația cu partenerul de cuplu. Probabil veștile care circulă în mediul online te indispun foarte tare și atunci ar trebui să stai departe de acestea câteva zile, până reușești să te echilibrezi.

Scorpion

Ești foarte activă azi în grupul de prieteni și toate ideile pe care le ai, vrei să le implementezi în grupul tău. Este vorba despre modalități de relaxare sau de a petrece timpul într-un mod plăcut, iar prietenii vor fi deschiși proiectului tău.

Săgetător

Încerci astăzi să iei legătura cu unele insitutiții pentru a rezolva niște chestiuni care au legătura cu casa, cu regimul unei locuințe, cu niște plăți, taxe și impozite pe care le ai de plătit. Totodată, te sfătuiești cu partenerul cum ar trebui să procedezi privind ajutorul pe care trebuie să îl dai unuia dintre părinți.

Capricorn

Axa cunoașterii este foarte bine aspectată astăzi și ai dispoziție de studiu, de a acumula informație și de a afla cât mai multe lucruri noi, care, pe viitor ți-ar folosi în activitatea profesională. În a doua parte a zilei primești vești din străinătate de la rude.

Vărsător

Axa financiară se dinamizează astăzi. Dacă aștepti o sumă de bani, este posibil să fie amânată, însă nu te lași si încerci să obții ceea ce ți se cuvine. Nu de alta, dar ai muncit destul de mult pentru  acest proiect de la care aștepți banii.

Pești

În prima parte a zilei este posibil să ai niște dispute cu partenerul de cuplu legate de administrarea banilor pe care îi dețineți în comun, dar și cheltuiele pe care trebuie să le faceți pentru casă. Îți reproșează că mereu depășești bugetul stabilit. Poate ar fi cazul să te mai abții o perioadă de la cumpărături.

Viata bate vlogul - sez. 2, episodul 2: Daria Jane, transformarea

related posts