Horoscop zilnic 6 aprilie 2021. Vărsătorii nu se pot controla și intră în conflict, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 6 aprilie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce un eveniment neprevăzut, care are legătură cu grupul pe care îl  frecventezi, cu prietenii, cu care ai avut niște conflicte. Din cauza unor sume de bani pe care trebuie să ți le recuperezi sau din cauza unor acțiuni ale acestora, care te-au deranjat, ai ajuns la concluzia că nu merită să-ți mai pierzi vremea cu oameni, care nu se țin de promisiuni.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi anunță tensiuni, conflicte cu șefii, stres, suprasolicitare și poate duce la schimbări de situație nedorite în sfera profesională. Șefii ar putea să-ți aducă niște critici sau dacă le propui un plan, o strategie, un proiect, să nu-și dea acordul, să te amâne sau să trebuiască să refaci o situație.

 

Gemeni

 

Posibil, astăzi, să primești niște vești de peste hotare, de la rude sau prieteni sau tu vei fi cea care va da niște vești celor apropiați. Dacă ești singură, în planul sentimental s-ar putea să cunoști pe cineva cu care să începi să flirtezi.  O experiență pe care ai trăit-o de curând, ți-ar putea schimba întreg cursul vieții prin înlocuirea vechilor mentalități cu unele noi.

 

Rac

 

S-ar putea, astăzi, să intervină niște modificări în programul tău de lucru, evenimente și situații neprevăzute într-un proiect la care lucrezi sau în echipa cu care desfășori activitățile. În planul sentimental îți dorești armonie și împlinire. Simți o nevoie mai mare de afecțiune, însă contextul de astăzi nu favorizează romantismul, așa că încerci să-ți redirecționezi energia în alte direcții. 

 

Leu

 

În sfera profesională, este posibil, astăzi, să închei un contract pe termen lung, pe care încerci de mult timp să îl perfectezi. În ce privește sectorul relațiilor personale, nervozitatea și iritarea pot să ducă spre acțiuni riscante și ar fi recomandat să stai departe de conflicte verbale. 

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să rezolvi o problemă de sănătate în prima parte a zilei. Este posibil să fie nevoie să însoțești pe cineva din familie la doctor. La serviciu, dai dovadă de multă responsabilitate în activitățile curente, pui preț pe disciplină și le dai și celorlalți un exemplu bun. 

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți pregătește o realizare în planul sentimental sau sunt posibile împăcări sau ameliorări a unor relații, care au fost conflictuale. În partea a doua a zilei, poți să primești niște sfaturi de la persoane cu experiență.

 

Scorpion

 

Preocuparea ta principală de astăzi este legată de treburile casei, de gospodărie, de administrarea unui bun. Mergi la cumpărături și cheltui peste bugetul alocat. Dacă ai programat o întâlnire în această după amiază sau ai de gând să petreci timpul cu partenerul de cuplu, s-ar putea ca planurile tale să fie date peste cap, pentru că va trebui să rezolvi ceva care apare neașteptat.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi te ajută să te organizezi foarte bine la locul de muncă, ai un randament ridicat și reușești să faci multe treburi restante. Atenție, dacă ești nevoită să faci niște deplasări, pentru că s-ar putea să întâmpini niște probleme sau dacă ai de depus sau de ridicat niște documente, este posibil să trebuiască sa mai faci niște drumuri.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi, cu Luna în conjuncție cu Saturn, guvernatorul tău, te îndeamnă să abordezi cu seriorizate și responsabilitate orice problemă sau activitate pe care trebuie să o desfășori la serviciu, acasă în familie sau în acțiunile care privesc sfera financiară.

 

Vărsător

 

Atenție, astăzi, că ești predispusă la o agitație emoțională mai puternică și la schimbări de dispoziție bruscă! Suprasolicitarea ar putea duce la conflicte verbale și este recomandat să stai departe de orice sursă de stres, pentru că s-ar putea să nu reușești să te controlezi!

 

Pești

 

Astăzi, simți nevoia de solitudine și încerci să stai departe de tot ce ar putea să te destabilizeze emoțional. S-ar putea cineva din grupul de prieteni să greșească iar față de tine și de data aceasta nu mai ești dispusă să treci cu vederea.

 

Share în bucate: Cotlet de porc cu miere și cartofi la cuptor

related posts

Modifică setările cookies