Horoscop zilnic 6 aprilie 2022. Gemenii ar putea relua legătura cu o iubire din trecut, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 6 aprilie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi se anunță o zi favorabilă comunicării și interacționării cu ceilalți. Rezolvi o serie de chestiuni și faci deplasări în scop personal. S-ar putea să înveți lucruri noi la serviciu sau să preiei  pe termen scurt sarcinile unui coleg. În planul sentimental ar putea să deschizi niște dialoguri pe terme mai sensibile.

 

Taur

 

Astăzi vin bani în conturile tale și ești mulțumită de roadele pe care le culegi în ultima perioadă. Ești apreciată pentru munca ta și vin în continuare colaborări spre tine. S-ar putea, din lipsa timpului, să le refuzi pe majoritatea.

 

Gemeni

 

Cu Luna traversând zodia nașterii tale, astăzi, vei face mai multe planuri cu prieteni apropiați, privind un proiect, pe care trebuie să-l continuați în alte condiții. În planul relațional, s-ar putea să reiei legătura cu o persoană cu care ai trăit cândva o poveste de iubire.

 

Rac

 

Astăzi, s-ar putea să apară unele schimbări sau modificări în programul de lucru sau privind unele sarcini. În partea a doua a zilei, unul dintre șefi te caută să-ți propună implicarea într-un proiect nou. Poate obții o funcție sau preiei conducerea unei echipe.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi vine cu dialoguri cu partenerul de cuplu, privind planurile voastre de viitor. După o discuție, în care s-ar putea să-i împărtășești partenerului, că-ți pare rău de unele acțiuni ale tale din trecut, te simți mult mai bine și eliberată că puteți pune bazele unei noi etape în relația de cuplu.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce un randament ridicat intelectual și putere de muncă, așa că profită de aceasta pentru a putea rezolva cât mai multe. Situația financiară se îmbunătățește, iar dacă ai planuri să achiziționezi un sejur în străinătate, poți deja să plătești avansul.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi este favorabil diagolurilor pe teme de interes pentru tine, principii, convingeri și călătorii. Posibil să-ți programezi vacanța de vară și îți dorești să pleci cu un grup mai mare de prieteni, așa că va trebui să decideți perioada, astfel încât să puteți merge toți.


Scorpion

 

Primești bani, astăzi, și s-ar putea să faci și niște plăți. La serviciu, este posibil să aibă loc niște modificări privind programul sau un protocol. Se anunță o zi în care ești eficientă și s-ar putea să impresionezi pe cei cu care lucrezi, prin abilitățile tale de a face mai multe lucruri deoadată.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi vine cu discuții importante cu partenerul de cuplu privind relația în care vă aflați sau petrecerea timpului liber. Dacă sunteți părinți, trebuie să rezolvi o chestiune care ține de copii, să găsiți niște soluții la o problemă apărută de curând.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru sarcinile de muncă. Chiar dacă este o zi în care toată lumea povestește câte ceva, se fac planuri și strategii și ești mereu distrasă de alții din ceea ce ai de făcut, la finalul zilei vei fi mulțumită de rezultate.

 

Vărsător

 

Contextul astral de la începutul zilei vine cu preocupări pentru găsirea unor metode de petrecere a timpului liber în mod plăcut. În partea a doua a zilei, s-ar putea să fii interesată să afli unde poate duce relația cu o persoană cunoscută de curând. 

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru casă, pentru achiziționarea unor lucruri de o valoare mai mare. Poate schimbi mașina sau cumperi un teren sau ai planuri de a face un schimb de locuință. Momentan totul se rezumă la planuri, pentru că nu ai luat încă nicio decizie finală cu partenerul de cuplu.

 

related posts

Modifică setările cookies