Horoscop zilnic 6 august 2020. Gemenii trec prin emoții contradictorii, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 6 august 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Ești predispusă astăzi la visare și să-ți oferi ajutorul celor care au nevoie. Totodată, ar fi indicat să te ocupi de sufletul tău, să meditezi și să încerci să nu te afunzi prea mult în gânduri. Foloșeste intuiția Lunii din zodia Pești pentru a rezolva unele probleme care apar în sfera profesională.

Taur

Posibil astăzi să-ți dai toată energia pentru a ajuta pe cineva apropiat, un membru al familiei, un coleg sau un prieten. Totodată, în urma unui dialog cu un prieten, ai putea să realizezi că principiile după care te ghidai până acum, ar trebui schimbate. În sfera profesională, faci eforturi să obții o sumă de bani pentru un proiect.

Gemeni

Unele evenimente care au loc astăzi, mai ales atitudinea și acțiunea șefilor într-o anumită situație, te vor dezamăgi profund. Vei trece prin emoții contradictorii și vei fi nevoită să iei niște decizii în sfera profesională. Așteaptă totuși câteva zile să-ți limpezești mintea și să vezi ce direcție vei urma.

Rac

Astăzi ești înclinată spre experiențe spirituale și reflectezi profund la consecințele actelor tale. Poți experimenta o serie de trăiri, frământări și dezamăgiri care privesc relația ta de cuplu. Ai nevoie să-ți înțelegi propriile sentimente.

Leu

Astăzi, Luna îți traversează casa asociată proceselor de activare a unor energii subtile. Folosește-te de contextual astral, apelează la intuiție, pentru a găsi soluții într-o chestiune financiară! Fii prudentă și nu achiziționa lucruri de valoare mare!

Fecioară

Contextul astral de astăzi te invită la un dialog cu partenerul de cuplu, la calm, rabdare și la revenire la senimente mai bune, la deschidere către o împăcare și la găsirea unui compromis de ambele părți. Poate ar fi indicat să-ți analizezi comportamentul, care a dus la unele nemulțumiri din partea partenerului de viață.

Balanță

Deși în ultima perioadă ai fost încărcată de sarcini la locul de muncă și ești dezamăgită de unele decizii ale superiorilor, astăzi, ai o stare bună psihică și fizică și ești mulțumită că ai reușit să-ți petreci timpul cu familia. Posibil să pleci în vacanță și acesta să fie motivul bunei tale dispoziții.

Scorpion

Contextul astral de astăzi îți aduce prezenta Lunii în sectorul sentimental. Așadar, simți mai mult nevoia de afecțiune și de emoții împărtășite, iar toate aceste trăiri te ajută să-ți reiei din nou o pasiune, un hobby și să-l continui. Ai multă inspirație în toate activitățile de creație și artistice.

Săgetător

Configurația astrală de astăzi te îndeamnă la odihnă, la petrecerea timpului cu familia, cu cei dragi și la a pune în ordine în unele chestiuni gospodărești. Totodată, este posibil să ceri ajutorul unuia dintre părinți să te ajute cu o sumă de bani.

Capricorn

Contextul astral de astăzi aduce dialoguri plăcute, mai ales dacă te întâlnești, la un drum scurt, cu o persoană dragă, pe care nu ai mai vazut-o de mult timp. Totodată, ai încredere în valoarea ta, ești decisă să începi niște cursuri, să obții un atestat, care-ți dă posibilitatea să obții un job mai bun.

Vărsător

Sectorul banilor și al chestiunilor financiare te preocupă în mod special astăzi. Faci o serie de plăți, de cumpărături și ai inspirație într-o situație: salvezi o sumă de bani, pe care ai fi putut să o pierzi. Totodată, decizi să pui niște bani deoparte.

Pești

Traversezi o perioadă în care ai parte de trăiri confuze și emoții contradictorii și toate au legătură cu sfera sentimentală sau cu copiii, domenii în care ești tot mai dezamagită de cum evoluează lucrurile.

How to TikTok - Cum sa faci „duet” de unul singur

related posts