Horoscop zilnic 6 august 2022. Racii ar putea primi o ofertă de job, ce se întâmplă cu Scorpionii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 6 august 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

În prima parte a zilei te preocupă situația financiară, pentru că s-ar putea să aibă loc evenimente surpriză și răsturnări de situație în sectorul banilor pe care îi câștigi de la serviciu. În partea a doua a zilei, trebuie să pleci într-o delegație sau într-o călătorie.

 

Taur

 

Dacă în prima parte a zilei te preocupă situația în cuplu, în partea a doua a zilei ești interesată de chestiunile bănești și discutarea termenilor unui contract. Ai nevoie de sprijin financiar și negociezi în favoarea ta o înțelegere. În planul sentimental, ai o nemulțumire, pe care încă nu o împărtășești.

 

Gemeni

 

Relațiile de serviciu sunt bune și vei face față cu brio la niște schimbări care au loc la muncă. Totodată, deși relațiile cu partenerul de cuplu sunt bune, apar mici dispute legate de relația cu unul dintre prieteni.

 

Rac

 

Dacă în urmă cu o zi ai făcut excese alimentare, s-ar putea să ai parte de niște disfuncții organice și să faci față cu greu sarcinilor. Te-ar ajuta să lucrezi în regim de telemuncă. La finalul zilei de muncă este posibil să primești o ofertă de job.

 

Leu

 

În prima parte a zilei te preocupă casa, familia, treburile gospodărești și ajutorul pe care i-l poți oferi unuia dintre părinți. În partea a doua a zilei, o situație care apare în planul sentimental, te determină să iei o decizie în cuplu zilele viitoare.

 

Fecioară


Dacă ai de făcut deplasări sau să participi la ședințe și întâlniri, astăzi este o zi favorabilă și schimbările care au loc îți vor ușura treaba. S-ar putea, în partea a doua a zilei, să încasezi și niște bani de la familie sau de la un membru, care îți returnează o datorie.

 

Balanță

 

În prima parte a zilei faci plăți. Dacă mergi la un interviu, este posibil să obții suma de bani pe care ți-o dorești. Contextul astral susține negocierile. În partea a doua a zilei, se activează sectorul comunicării, informațiilor, dezbaterilor și deplasărilor.

 

Scorpion

 

În prima parte a zilei, rezolvi o serie de chestiuni personale. În a doua jumătate de zi rezolvi chestiuni curente, faci plăți, mergi la cumpărături și încerci să ții o socoteală a banilor. De asemenea, te preocupă salarizarea și îți faci un plan de bătaie pentru obținerea unei măriri.

 

Săgetător

 

În prima parte a zilei, te simți blocată, mai ales că nu reușești să intri în posesia unor bani. Începând de după-amiază, Luna îți traversează zodia, respectiv sectorul personalității și-ți imprimă energie, optimism și initiative constructive. Profită de aspectele astrale favorabile și organizează-ți munca, astfel încât să rezolvi cât mai multe treburi!

 

Capricorn


S-ar putea, astăzi, să vrei să faci o surpriză unui prieten, care trece printr-o perioadă mai grea din punct de vedere relațional. Dacă decizi să ieși cu un grup de prieteni în partea a doua a zilei, evită dialoguri pe teme de principii și convingeri, pentru că este posibil să intrați în conflicte de idei!

 

Vărsător

 

Găsești astăzi resursele necesare pentru a face niște rezervări sau să participi la un eveniment/întâlnire cu prietenii. În segmentul socio-profesional, ai parte de multe schimbări, începi proiecte noi și cauți să-ți suplimentezi veniturile.

 

Pești

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce intuiție în rezolvarea unor situații, care apar neașteptat în planul profesional. În sectorul relațional, ai parte de frământări, decizii pe care trebuie să le iei și pe care partenerul nu le agreează. 

Vezi și VIDEO: Codin Maticiuc, conferință de presă pentru inaugurarea etajului 7 al Spitalului Fundeni. Cum s-a desfășurat și ce proiecte are în derulare

related posts

Modifică setările cookies