Horoscop zilnic 6 august 2023. Fecioarele agravează lucrurile în viața sentimentală, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 6 august 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, să ai parte de o zi cu multe trăiri intense. Contextul astral este favorabil luării unor decizii importante legate de sfera profesională, după o analiză îndelungată, dar și cu consultarea partenerului de cuplu. În partea a doua a zilei, evită să critici, pentru că nu toată lumea poate ține pasul cu tine!

 

Taur

 

Și astăzi este posibil să fii mai sensibilă și să iei lucrurile personal în planul sentimental. Dacă reușești să eviți niște confruntări, vei reuși să-ți găsești liniștea. Concentrează-ți mai mult atenția pe socializare, creativitate și petrecerea timpului în mod plăcut!

 

Gemeni

 

Și astăzi ești preocupată mai mult de administrarea unor chestiuni administrative, de gestionarea unor cheltuieli privind casa. În partea a doua zilei, s-ar putea să iei o decizie importantă, care are legătură cu viitorul tău în planul relațional.

 

Rac

 

Astăzi, te preocupă chestiuni care țin de partea financiară și este posibil să te gândești cum poți purta o negociere, astfel încât să ai câștig de cauză. Pentru că Marte, planeta acțiunii, se află în casa comunicării, se intensifică dialogul, schimburile de opinii și deplasările. Atenție la impulsul de a deveni agresivă în toate interacțiunile tale!

 

Leu

 

Posibil, astazi, să ai parte de tensiuni în raport cu cei cu care interacționezi. Te preocupă un proiect personal, iar Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa banilor, ar putea să-ți suplimenteze veniturile, dacă știi să te pui în valoare. 

 

Fecioară

 

S-ar putea, astăzi, să iasă la suprafață anumite chestiuni, pe care le-ai ignorat în relație și să nu le mai poți trece cu vederea. Dorințele tale nu mai corespund cu cele ale partenerului și dacă nu găsiți o cale comună de comunicare și de salvare a relației, un compromis, lucrurile se pot agrava.

 

Balanță

 

Posibil, astăzi, să ai niște reacții mai impulsive în raport cu partenerul de cuplu. Aveți puncte de vedere diferite, legate de administrarea casei, a chestiunilor gospodărești, a cheltuielilor și acest lucru poate duce la tensiuni. De asemenea, s-ar putea să luați niște decizii importante în relație.

 

Scorpion

 

Sectorul profesional, al activităților de zi cu zi, rutinei zilnice și sănătății este activat, astăzi, de tranzitul Lunii prin zodia Berbec. Comunicarea ar putea ajuta în rezolvarea unor situații apărute neprevăzut. Evită să te implici în prea multe proiecte profesionale, pentru că este posibil să nu le poți duce la capăt pe toate!

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi te invită să te gândești cum să te pui în valoare în planul profesional și ce avantaje poți obține dintr-un proiect, pe care ai putea să-l lansezi în perioada următoare. Ai putea să-ți valorifici un talent, o pasiune, care îți poate aduce recunoaștere și încredere în tine.

 

Capricorn

 

Planul vieții de familie intră astăzi în vizorul tău și este posibil să ai unele revelații sau conștientizări, să găsești soluții la niște chestiuni gospodărești, care te apasă și uneori aduc tensiuni între tine și partenerul de cuplu.

 

Vărsător

 

Posibil, astăzi, să ai nevoie să ți se recunoască meritele, să ți se dea dreptate într-o chestiune, care te frământă de mai mult timp, să ai niște discuții cu persoane apropiate, să lămurești o înțelegere. Poți iniția dialoguri și în planul intim, mai ales că dorințele sunt amplificate de tranzitul lui Marte.

 

Pești

 

Tranzitul Lunii prin zodia Berbec îți aduce preocupări de natură financiară, iar contextul astral susține stabilitatea financiară, valorificarea abilităților și în special, a creativității. Discuții legate de administrarea banilor vei avea cu partenerul și veți decide să deschideți un cont de economii.

 

 

related posts

Modifică setările cookies