Horoscop zilnic 6 august 2021. Leii se confruntă cu probleme în relație, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 6 august 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

O nemulțumire mai veche, care are legătură cu o chestiune patrimonială apare astăzi și-ți strică toată dispoziția. Chiar dacă lucrurile se rezolvă până la urmă, rămâi cu impresia că ostilitățile vor continua și în viitor. În schimb, ai parte de momente romantice în planul sentimental, care compensează toată situația ivită în familie.

 

Taur


Dacă ți-ai programat niște întâlniri, negocieri sau vrei să trimiți niște email-uri cu scrisori de intenție, află că ziua nu este favorabilă comunicării sau dialogurilor oficiale. În planul profesional trebuie să identifici ce anume nu merge, unde te blochezi și de ce planurile tale nu capătă contur.

 

Gemeni

 

Și astăzi este o zi în care faci socoteli financiare, cauți unele soluții de suplimentare a veniturilor, dar și cheltui o sumă mai mare de bani dintr-un credit, deși ești conștientă că banii îi vei pune greu la loc. La serviciu începi să rezonezi cu șefii și cu deciziile lor pe termen lung, iar în planul sentimental aștepți să se întâmple un eveniment surpriză.

 

Rac

 

Relația cu șefii este conflictuală astăzi și pot să apară nemulțumiri mai vechi. Pe de altă parte, ești determinată să faci o schimbare în sfera profesională din cauza salarizării și a volumului de muncă. Așadar, accepți să susții niște interviuri. În sfera sentimentală, dacă au avut loc neînțelegeri, acum este cât de cât liniște și nu-ți mai faci probleme și pe acest domeniu de viață.

 

Leu

 

Astăzi Luna îți traversează sectorul subconștientului, al izolării și trecutului și din punct de vedere astral s-ar putea să te confrunți cu probleme în relație. S-ar putea să se reediteze niște situații din weekendul trecut, așa că trebuie să fii atentă cum rezolvi o criză în cuplu. Și în relațiile cu cei cu care desfășori activități s-ar putea să apară ostilități, așa că fii pregătită să reacționezi!

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi te ajută să înțelegi nevoia de a lua o decizie privind viața ta profesională. Încerci de ceva timp să găsești drumul, luând în calcul filosofia de viață, mentalitățile și progresul profesional, dar nu reușești să te decizi încotro să te îndrepți. S-ar putea ca toate să aibă legătură și cu deciziile partenerului de cuplu.

 

Balanță

 

 

Dacă zilele trecute nimeni n-a gasit nicio soluție la un conflict mai vechi în sectorul profesional, astăzi, s-ar putea să coopereze ambele părți implicate, pentru că propunerile tale vor fi luate în seamă. În planul sentimental, te simți iubită și apreciată.

 

Scorpion


Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru pregătirea ta profesională. Ai idei și planuri pe termen lung, dar și inspirație să alegi ceva te definește. Posibil în partea a doua a zilei să organizezi o ieșire cu prietenii în afara orașului, să te ocupi de rezervări și de transport.

 

Săgetător

 

Contextul astral al zilei de astăzi îți aduce propuneri și oferte de lucru, de pe urma cărora vei încasa niște sume de bani însemnate. În planul sentimental, îți propui să reaprinzi flacăra pasiunii. Urmează vacanța și vrei să-ți surprinzi partenerului de cuplu într-un mod plăcut. Până la urma s-ar putea să fii tu cea surprinsă de o decizie a partenerului în planul relațional.

 

Capricorn

 

Dacă în prima parte de zi ești puțin îngrijorată de cum evoluează un parteneriat, după prânz lucrurile încep să reintre în normal și conflictele se aplanează. În planul relațional, cooperezi cu propunerea partenerului de a pleca într-un minisejur în weekend, chiar dacă nu ați făcut nicio pregătire.

 

Vărsător

 

Contextul astral anunță o zi bună din punct de vedere profesional, pentru că ai un randament intelectual foarte bun, inspirație și idei orginale, pe care vrei să le aplici să eficientizezi timpul și sarcinile de lucru. Pe seară, primești o sumă de bani de la părinți.

 

Pești

 

Chiar dacă la serviciu apar provocări la tot pasul și chiar conflicte cu unii coleegi, cineva cu putere de decizie pare că te susține. Pentru că îți dorești să dispară aceste tensiuni, alegi să-ți iei câteva zile libere, până se temperează lucrurile. Așadar, profiți de o minivacanță neprogramată.

 

related posts

Modifică setările cookies