Horoscop zilnic 6 decembrie 2020. Gemenii trec prin traume psihice, vezi ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 6 decembrie 2020. 


Berbec

Contextul astral de astăzi te ajută să realizezi cât de importantă este pentru tine dezvoltarea profesională și vei fi interesată, în următoarea perioadă, să participi la cursuri, seminarii, lucrări, proiecte, care să te pună în valoare.

 

Taur

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru administrarea finanțelor, dar și pentru patrimoiu și moșteniri, credite sau achitarea unor datorii. Ai putea obține venituri mai mari dintr-o tranzacție imobiliară sau valorificarea unui imobil.

 

Gemeni

Ai putea să faci schimbări importante în viață, și mai ales în relații și în ce privește conștientizarea unor principii, care nu te mai ajută în momentul de față. Așadar, îți poți îmbunătăți viața, dacă renunți la relații și parteneriate, care te țin în loc să evoluezi și ești deschisă noului.

 

Rac

Astăzi, ai o revelație legată de importanța stării tale de sănătate și decizi să investești mai mult în tine, să mergi la doctor, la consultații, analize și să te asiguri că ești bine din toate punctele de vedere. Aloci o sumă importantă de bani pentru sănătate și adopți un stil de viață sănătos, în special ce privește o dietă.

 

Leu

S-ar putea, astăzi, să vezi cu alți ochi o relație de prietenie și să vrei să intri într-o relație cu cineva din grupul de prieteni. Așadar, viața sentimentală se poate îmbunătăți și poți să-ți faci planuri de viitor cu actualul partener sau privind începerea unei noi relații.

 

Fecioară

Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri cu părinții, cu care, poate, ai avut dese neînțelegeri, legate de treburile în gospodărie sau cheltuielile casei. Aveți șanse să vă îmbunătățiți relația și ești deschisă să faci compromisuri, chiar dacă știi că nu ai greșit.

 

Balanță

Contextul astral de astăzi recomandă conceperea unui plan pe termen lung, care să-ți suplimenteze veniturile. Regândirea unui proiect profesional și oportunitățile de dezvoltare ar putea să-ți aducă un succes însemnat.

Pe PRO TV PLUS vezi cum se fac plăcintele ardelenești!

Scorpion

Vei crește astăzi în ochii partenerului printr-un gest cu care îl vei impresiona. Dacă ești singură, săptămâna s-ar putea încheia cu o aventură sau o întâlnire romantică. Totodată, sectorul financiar intră în atenția ta și pot să apară tensiuni legate de administrarea fondurilor deținute împreună.

 

Săgetător

Contextul astral de astăzi, cu Luna traversând sectorul asociat înțelepciunii și sistemului de valori și convingeri, ai putea avea o viziune clară asupra țelurilor tale și să întocmești un plan amănunțit pentru proiectele de anul viitor. Partenerul te va susține în tot ce-ți propui.

 

Capricorn

Sectorul intimității este activat astăzi și ai putea avea parte de trăiri profunde în planul sentimental. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, contextul astral de astăzi te îndeamnă să apelezi la trucuri romantice, pentru a ieși din rutina instalată în cuplu.

 

Vărsător

Contextul astral de astăzi aduce dialoguri cu partenerul de cuplu legate de educarea copiilor, dacă sunteți părinți sau despre modalitățile de relaxare și petrecere a timpului în perioada sărbătorilor. Căutați împreună metode sau activități, care să vă binedispună și să vă scoată din stresul cotidian.

 

Pești

Astăzi, posibil dialogul cu unul dintre prieteni să-ți aducă niște informații prețioase legate de sfera profesională și de un proiect pe care ai vrea să îl începi într-un alt domeniu decât activezi în momentul de față.

related posts

Modifică setările cookies