Horoscop zilnic 6 decembrie 2021. Vărsătorii găsesc o rezolvare miraculoasă la o problemă, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 6 decembrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, poți avea parte de o șansă în carieră. Contextul astral aduce un aspect favorabil care vine cu surprize plăcute și oportunități neașteptate în planul financiar. S-ar putea să închei un contract important sau să începi niște negocieri/dialoguri cu persoane cu putere de decizie.

 

Taur

 

Astăzi, sanșa sau ajutorul pot veni de la cine nu te aștepți sau în niște condiții pe care nu le-ai luat în calcul. Poți relansa un proiect mai vechi, pe care l-ai abandonat. Pe de altă parte, dacă nu renunți la niște mentalități învechite, s-ar putea să ratezi niște oportunități.

 

Gemeni

 

Te preocupă, astăzi, cum să faci rost de bani pentru a achiziționa o vacanță, niște bilete de avion, pentru că vrei să planifici din timp următoarea vacanță. Posibil să mergi și la o bancă să-ți faci un card de credit sau un credit de nevoi personale.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o surpriză plăcută de la partener. La serviciu, semnezi un contract important sau primești un buget pe care trebuie să-l administrezi. Surprize pot veni și de la prieteni sau într-un proiect pe care îl ai în derulare sau care va începe în curând. Din punct de vedere al sănătății ai nevoie de mai multă odihnă. 

 

Leu

 

Dacă în prima parte a zilei, preocupările tale sunt pentru relația cu partenerul, mai ales dacă au apărut mici conflicte, în partea a doua a zilei, când Luna ajunge în casa muncii, pregătește-te să faci față provocărilor profesionale! Toate lumea apelează la tine, primești sarcini în plus și trebuie să te încadrezi în niște termene limită.

 

Fecioară

 

În prima parte a zilei s-ar putea să mediezi un conflict între membrii familiei. Apar nemulțumiri legate de chestiunile gospodărești, de petrecerea sărbatorilor sau de reamenajarea spațiului de locuit. În partea a doua a zilei, trebuie să rezolvi niște chestiuni urgente la serviciu. S-ar putea ca un dialog cu șefii să lămurească unele probleme apărute pe parcursul ultimelor luni.

 

Balanță

 

Dialogul cu unul dintre membrii familiei, pe diverse teme, ar putea să-ți aducă niște conștientizări a unor situații din trecut și să încerci să repari o relație stricată, însă te lovești de un refuz din partea celui cu care ai avut neînțelegeri.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi aduce dialoguri cu membrii familiei, legate de niște chestiuni, care trenează de mai mult timp și nu și-au găsit până acum rezolvarea. Atenție la felul cum comunici, pentru că Marte, guvernatorul tău, plasat în casa personalității, îți poate imprima agresivitate! 

 

Săgetător

 

Atenție, astăzi, la relațiile de natură profesională, pentru că poți promite mai mult decât poți face! Dacă ai de negociat un contract sau vrei să lămurești o situație financiară, s-ar putea să realizezi ca munca ta trebuie mai bine plătită. Îți acorzi mai multă valoare și inițiezi dialoguri pentru o mărire salarială.

 

Capricorn

 

Dacă contextul zilelor trecute ți-a adus o răsturnare de situație în planul sentimental, astăzi, lucrurile se îndreaptă și reiei legătura cu cineva cu care credeai că s-a încheiat totul. Dacă faci parte dintr-un cuplu în care au apărut neînțelegeri, realizezi că v-ați certat din lucruri mărunte și decideți să nu se mai repete acele situații.

 

Vărsător

 

Ești foarte solicitată, astăzi, la serviciu și apar situații în care va trebui să rezolvi ce alții au stricat sau greșit. Noroc că ai idei din belșug și că mereu găsești câte o rezolvare miraculoasă la probleme. Și relațiile cu prietenii intră în atenția ta și s-ar putea să afli niște informații secrete, care nu-ți vor pica tocmai bine.

 

Pești

 

Dacă ai tot evitat să rezolvi niște probleme mai vechi, legate de relație și intimitate sau de sfera financiară, astăzi, vei deschide subiectul. O relație nefuncțională s-ar putea să se încheie, în mare parte și din cauza diferențelor de principii, care, în ultima perioadă, au mers în direcții opuse.

 

related posts

Modifică setările cookies