Horoscop zilnic 6 decembrie 2022. Gemenii își analizează trecutul și identifică greșelile, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 6 decembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să-ți faci ordine în finanțe, calcule, mai ales dacă ai de cumpărat cadouri sau să rezolvi cu un avans pentru vacanța de iarnă. Posibil să apară și cheltuieli neprevăzute sau pe care nu le-ai luat în calcul.


Taur


Luna îți traversează astăzi semnul nașterii și-ți imprimă simț practic. Ai o stare bună, energie și optimism că vei reuși să rezolvi anumite chestiuni care te frământă. Relația cu partenerul de cuplu este bună și puteți să treceți la următorul nivel.

 

Gemeni

 

Luna îți traversează astăzi casa izolării și frământărilor interioare și s-ar putea să fii copleșită de anumite trăiri și regrete că nu ai știut la un moment dat să gestionezi o situație în cuplu sau în familie. Îți analizezi trecutul și identifici greșelile, astfel încât să nu le mai repeți în viitor.

 

Rac

 

Deși astăzi, Luna, guvernatoarea ta, traversează casa prietenilor și a vieții sociale, nu prea ai dispoziție de socializare și preferi să te odihnești departe de toată agitația cotidiană. Mai mult de atât, se anunță o primă jumătate de lună foarte activă. Dacă vrei să te bucuri de vacanță, de sărbătorile de iarnă, trebuie să te mobilizezi să termini toate proiectele în care ești implicată.

 

Leu

 

Registrul astral de astăzi te îndeamnă să ieși în față, însă ai grijă la imaginea ta! De asemenea, s-ar putea să ai niște dialoguri cu șefii, legate de activitatea profesională din ultimul an. Posibil să fii cooptată într-o altă echipă.

 

Fecioară

 

Cu Luna în tranzit pe o casă socială ar trebui să ieși cu prietenii, cu foști colegi, să participi la evenimente, însă lucrurile nu stau așa, pentru că nu ești în cea mai bună formă, ai nevoie de odihnă și de timp petrecut în tihnă cu familia.

 

Balanță


Astăzi este posibil să faci niște deplasări la o instituție financiară, să închei un credit sau să te asiguri că ai toate plățile făcute la rate și utilități. Atenție cum pui problema în cuplu, pentru că este posibil să apară unele neînțelegeri legate de cheltuielile comune!

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți scoate în cale niște oferte de sărbători și vei achiziționa un cadou partenerului sau persoanelor dragi din viața ta. În planul profesional este posibil să discuți schimbarea termenilor unui contract.

 

Săgetător

 

Luna traversează astăzi zodia Taur, respectiv casa muncii și sănătății. Pe de-o parte negociezi sau încasezi niște bani, pe de altă parte s-ar putea să fii nevoită să achiți niște investigații medicale sau să achiziționezi niște medicamente sau suplimente de vitamine.

 

Capricorn

 

Cu Luna în tranzit prin casa sentimentală, s-ar putea să ai parte de o dezamăgire din partea partenerului de cuplu. Vrei să faci o schimbare în planul amoros, pentru că ai nevoie de siguranță sentimentală, însă momentan nu știi ce decizie să iei.

 

Vărsător

 

Astăzi este posibil să ai unele nemulțumiri, care au legătură cu casa sau relațiile de familie, mai ales dacă unele relații sunt mai încordate. Posibil o situație care vizează locuința să aducă niște cheltuieli neașteptate.

 

Pești

 

Ai grijă astăzi ce declarații faci, pentru că este posibil să spui lucruri pe care ar trebui să le ții pentru tine! Chiar dacă simți nevoia să comunici mai mult, este posibil ca mesajele tale să nu fie înțelese bine. De asemenea, șeful direct sau un fost angajator îți face o propunere tentantă.

related posts

Modifică setările cookies