Horoscop zilnic 6 februarie 2020. Taurii își schimbă radical destinul, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 6 februarie 2020.


Berbec

Contextul astral de astăzi nu te mai trimite în linia întâi, ca de obicei, ci te face să stai retrasă, în spatele șcenei și să faci planuri pentru viața de familie. Este un moment bun să-ți setezi obiective pe termen lung legate de familie, casă și relația cu membrii familiei. Puterea ți-o iei astăzi de la cei dragi.

Taur

Vei avea astăzi un dialog de destin cu partenerul de cuplu. Ești dispusă să-ți asculți partenerul, să vezi ce are de spus vis-à-vis de relația voastră și să promiți că încerci să-ți schimbi puțin viziunea asupra vieții, pentru a găsi o cale de mijloc să vă înțelegeți pe viitor.

Gemeni

Posibil astăzi să ai niște dialoguri interesante din punct de vedere financiar, iar munca depusă în ultima perioadă să-ți fie apreciată și să reușești să-ți mărești veniturile. Obiectivul tău din următoarele câteva luni este să obții o mărire salarială.

Rac

Astăzi este despre tine, mai ales că Luna, guvernatorul tău, face un aspect strâns cu Nodul Nord (Destinul). Ai multă încredere în tine și te concentrezi pe relația cu cuplu, de la care îți dorești siguranță, iar la locul de muncă cauți să obții un proiect, care sa-ți pună în valoare creativitatea.

Leu

Agitația cotidiană nu prea-ți priește astăzi, așa că iei o pauză, poate un liber sau lucrezi de acasă. Preferi să stai în spatele cortinei și să analizezi unele lucruri din viața ta, dacă ești implinită personal sau profesional și ce ai putea să faci să îmbunătățești acest lucru.

Fecioară

Conjuctura astrală de astăzi îți aduce întalniri și dialoguri cu prietenii legate de sfera sentimentală. Ceri sfaturi și încerci, pe cât posibil, să ajungi mai aproape de o persoană pe care placi, dar care habar n-are de sentimentele tale. Poate dacă ieși mai mult cu prietenii, vei putea să fii mai aproape de persoana de care te-ai îndrăgostit.

Balanță

Contextul astral de astăzi te face să te preocupi de carieră, de sfera socio-profesională și de relația  cu șefii, cărora ai să le spui mai multe lucruri care te nemulțumesc. Deși faci față cu brio provocărilor și șefii apreciază faptul că ai randament bun și respecți dead-line-urile, este ceva care te ține să vrei să mai continui. Îți dorești o schimbare, însă nu prea știi încotro s-o iei.

Scorpion

Faptul că Eclipsa din luna ianuarie ți-a dat puțin peste cap sistemul de valori, te-a ajutat totuși să te trezești și să-ți găsești drumul în viață. Așadar, vei continua să mergi pe drumul ales, chiar dacă vei întâmpina blocaje, pentru că realizezi ca aceste piedici nu fac decât să te întoarcă din drum să faci lucrurile perfecte.

Săgetător

Conjunctura astrală de astăzi te îndeamnă să-ți asculți intuiția vis-à-vis de schimbarea pe care vrei să o faci. Vor fi importante și resursele financiare și pentru acest lucru ar fi indicat să-ți faci un plan cu bătaie lungă. Totodată, în planul relațiilor, dialogul cu partenerul legat de sfera intimă, ar putea să vă reînvie pasiunea în cuplu.

Capricorn

Astăzi, atenția ta ar putea să se îndrepte spre relațiile de cuplu sau de natură profesională. Contextul astral favorizează deschidere către cooperare, colaborare și planuri de acțiune comune cu partenerul sau cu asociații. 

Vărsător

Ești mai mult decât pregătită să faci o schimbare la locul de muncă sau chiar locul de muncă să-l schimbi. Ofertele de job care au venit spre tine sunt de nerefuzat, mai ales că-ți poti mări considerabil veniturile și astfel să mai scapi de unele datorii acumulate.

Pești

Planurile tale de astăzi au legătură cu sectorul iubirii, al copiilor, al creativității, dar și al activităților artistice și de relaxare. Ai dispoziție să faci ceva să-ți pună în valoare talentul, creativitatea, iar petrecerea timpului cu copiii, dacă ești părinte, ar putea să-ți încarce bateriile și să fii fericită pentru momentele minunate pe care le petreci în compania lor.

 

related posts