Horoscop zilnic 6 februarie 2021. Berbecii au parte de o criză conjugală, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 6 februarie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, să ai dificultăți în relaționarea cu partenerul de viață și în a gestiona o criză în cuplu. V-ar ajuta o ieșire în aer liber, cu un grup de prieteni, să vă simțiți bine și cu care să împărtășiți aceleași pasiuni și activități. În partea a doua a zilei, te gândești cum să îi faci o surpriză partenerului.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări financiare, care au legătură cu casa, cu cheltuielile gospodărești sau cu achitarea unei datorii, a unui credit pe care intenționezi să îl achiți mai devreme. Pentru acest lucru îți faci un plan pe termen lung, pentru că ești decisă să scapi de datorie.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru relația de cuplu. Dacă ești singură, este posibil să primești o invitație la o întâlnire. Totodată, poți să primești vești de la cineva din străinătate sau de la o persoană cu care împărtășești aceleași principii de viață și care te-a ajutat în multe perioade de criză. Astfel, apare într-un moment, când ai nevoie de niște sfaturi.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce energie să duci la capăt activități dificile sau care necesită un efort fizic mai mare. În altă ordine de idei, preocupările de natură financiară nu-ți dau pace și vrei cu orice preț să faci niște investiții. Recomandarea este să amâni toate achizițiile până după 21 februarie, când revine Mercur la mișcarea directă.

 

Leu

 

Planul afectiv este cel vizat astăzi în preocupările tale și vei fi interesată să-ți analizezi modul în care iubești și-ți exprimi sentimentele față de partener. Posibil să ai o revelație și să descoperi noi modalități de a-ți exprima trăirile și dorințele.

 

Fecioară

 

Configurația astrală a zilei de astăzi îți aduce preocupări pentru casă, mai ales că pot să apară niște evenimente neprevăzute care să-ți dea toate planurile peste cap. În partea a doua a zilei, este posibil să primești niște vești de la rudele aflate într-un alt oraș sau țară.

 

Balanță

 

Comunicarea este favorizată, astăzi, în planul sentimental și mai ales dacă ai de lămurit o situație. Trebuie să ieși din zona de confort și să cooperezi cu partenerul de cuplu, să faci niște compromisuri și să încercați să rezolvați problema apărută. Posibil Mercur să încurce puțin lucrurile și să nu știi ce decizii să iei, cum să pui problemele, însă cu calm și răbdare vei reuși să-ți dai seama cum anume trebuie să procedezi pentru a te simți pe deplin fericită.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări de natură financiară. Faci plăți și mergi la cumpărături, însă este posibil să se ivească o problemă în gestionarea banilor în comun cu partenerul de cuplu.

 

Săgetător


Contextul astral de astăzi anunță prezența Lunii în semnul nașterii tale și-ți aduce energie, optimism și bună dispoziție. Așadar, bucură-te de o zi fericită alături de partenerul de cuplu! După prânz este posibil să faceți o deplasare neprevăzută în programul vostru.

 

Capricorn

 

Contextul astral al zilei de astăzi îți aduce prezența Lunii în sectorul asociat subconștientului și a izolării și nu te simți în apele tale. Totuși, primești suportul de care ai nevoie pentru a depăși anumite blocaje și limitări cu care te confrunți. Este important să crezi în rezolvarea situației apărute și să acționezi constructiv.

 

Vărsător

 

Astăzi este o zi favorabilă întâlnirii cu prietenii, pentru a face planuri și a privi cu optimism spre viitor. Ai idei originale, pe care le împărtășești și ceri păreri. În planul sentimental, dacă ești singură, ai o deschidere către nou. Pot să apară oportunități, de care ar trebui să profiți din plin.

 

Pești

 

În planul profesional îți dorești ceva nou, iar astăzi este posbil să înțelegi ce te împlinește cu adevărat în carieră. Toate procesele de meditație și introspecție, dar și izolarea față de toți factorii externi, au avut rolul lor, care, într-un final te fac să tragi niște concluzii.

Gafa postată de Rita Ora pe Instagramul ei! - Trending Review cu Daragiu - episodul 53

related posts

Modifică setările cookies