Horoscop zilnic 6 februarie 2023. Leii primesc o veste grozavă legată de bani, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 6 februarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

În prima parte din zi, poți întâmpina un blocaj sau o amânare într-un proiect sau în relația cu un prieten. Contextul astral anunță că problemele apărute nu se vor rezolva așa usor. Pe de altă parte, aspectul armonios, care se formează între Mercur, din casa carierei, cu Neptun, din casa frământărilor interioare, poate aduce inspirație într-un contex profesional, decizii în urma unor oferte.

 

Taur

 

Posibil, astăzi, să te gândești la viața de familie și la faptul că, dacă faci o schimbare, trebuie să găsești un echilibru între carieră și familie și va fi destul de greu să alegi varianta cea mai bună. Pe de altă parte, aspectul armonios, care se formează între Mercur, din sectorul principiilor și credințelor, cu Neptun, din casa prietenilor și proiectelor, ar putea să-ți dea impulsul să-ți lărgești cercul de cunoscuți, să te dezvolți într-un proiect sau într-un domeniu de interes pentru tine.

 

Gemeni

 

Posibil, astăzi, să ai niște conversații cu un mentor sau cu cineva care-ți dă niște sfaturi utile pentru direcția ta profesională. De asemenea, Mercur, guvernatorul tău, formează un aspect armonios cu Neptun, din casa carierei, semn că vei avea inspirație într-o decizie profesională. Atenție la informațiile care-ți parvin, pentru că este posibilă și varianta în care să deții informații incomplete!

 

Rac

 

Astăzi este posibil să ai parte de un blocaj financiar sau să rămâi fără bani și să fii nevoită să ceri un împrumut pentru câteva zile. Pe de altă parte, aspectul care se formează între Mercur, din casa relațiilor, cu Neptun, din casa principiilor, te aduce pe aceeași lungime de undă cu partenerul. Faci echipă bună cu partenerul. Gândirea lui rațională se împletește cu intuiția ta într-un context care ține de profesie, pregătire profesională, birocrație sau călătorii/agrement.

 

Leu

 

Luna îți traversază și astăzi casa personalității, însă se află față în față cu Saturn din casa relațiilor, așa că s-ar putea să ai parte de un blocaj în relația cu partenerul de cuplu. Pe de altă parte, aspectul armonios pe care Mercur din casa muncii, îl formează cu Neptun, din casa intereselor financiare, îți aduce inspirație într-un context financiar. Atenție, însă, că există și varianta să-ți faci iluzii cu privire la o sumă de bani, pe care ai putea să o primești ca și mărire salarială.

 

Fecioară

 

Astăzi este posibil să ai nevoie de mai multă odihnă sau detașare față de factorii de stres, pentru că pot să apară probleme de sănătate. Pe de altă parte, aspectul armonios pe care Mercur, guvernatorul tău, îl formează cu Neptun, din casa relațiilor, s-ar putea să te ajute să ții sub control o situație relațională, să ai intuiție într-un context sentimental. Folosește-te de registrul astral să rămâi ancorată în realitate, dacă începi o relație nouă, să nu-ți faci prea multe vise sau iluzii.

 

Balanță

 

Astăzi poți întâmpina niște restricții sau amânări în planul sentimental sau în relația cu o persoană dragă. Pe de altă parte, aspectul armonios, care se formează între Mercur, planeta comunicării, din sectorul vieții de familie, și Neptun, din casa muncii, ar putea să-ți dea impulsul să începi o activitate independentă, însă înainte este recomandat să iei decizii pe baza unor informații corecte și complete.

 

Scorpion

 

Posibil astăzi să fie nevoie să rezolvi o chestiune familială sau care are legătură cu casa. Pe de altă parte, aspectul armonios, care se formează între Mercur, din casa comunicării, cu Neptun din sectorul sentimental și al creației, să-ți aducă inspirație și intuiție într-un proiect profesional. În planul personal/relațional este posibil să faci declarații partenerului, iar dacă este o relație începută de curând, ai grijă și rămâi ancorată în realitate și nu-I atribui partenerului calități pe care nu le are!

 

Săgetător

 

Astăzi, poți avea dialoguri cu cineva din străinătate/o rudă, legate de administrarea unor bunuri patrimoniale. Aspectul armonios, care se formează între Mercur, din casa banilor, și Neptun din casa vieții de familie și patrimoniului, vine să-ți aducă intuiție în găsirea unor soluții privind spațiul de locuit sau administrarea unor bunuri imobiliare pe care le deții.

 

Capricorn

 

Te preocupă situația financiară și astăzi și cauți metode de economisire sau de o administrare cât mai bună a veniturilor și sumelor încasate. Te ajută și Mercur, în tranzit prin casa personalității, care formează un aspect armonios cu Neptun, din casa comunicării și gândirii. Găsești soluții și ai inspirație în tot ce întreprinzi.

 

Vărsător

 

Astăzi este posibil să stabilești cu partenerul de cuplu niște reguli legate de casă și de administrarea chletuielilor curente. Te ajută și Mercur, astrul comunicării, care formează un aspect armonios cu Neptun, din casa banilor. Așadar, ai inspirație într-un context financiar, mai ales dacă ai de achiziționat ceva de o valoare mai mare.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi, în care Mercur, astrul comunicării, formează un aspect armonios cu Neptun, din casa personalității, vine să-ți aducă o minte clară, rațională, decizii inspirate și intuiție într-un context profesional. De asemenea, Luna în tranzit prin casa muncii, îți aduce multă muncă și ești foarte responsabilă atunci când vine vorba de respectarea unui termen limită.

 

related posts

Modifică setările cookies