Horoscop zilnic 6 ianuarie 2022. Scorpionii au de luat o decizie radicală în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 6 ianuarie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi te face să ierți pe cei care te-au dezamăgit. Nu mai ești așa înverșunată să pui la punct pe oricine îți greșește. Crezi că ai un moment de slăbiciune, însă vei realiza că din punct de vedere sufletesc îți face bine să mai lași de la tine din când în când.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce un dialog sau mai multe, cu prietenii, care-ți dau niște sfaturi utile. Aceștia pot contribui la dezvoltarea ta profesională și la reconturarea unor principii și convingeri de viață. În partea a doua a zilei, încerci să pui bazele unui contract nou, care-ți poate aduce sume însemnate în conturi.

 

Gemeni

 

Astăzi au loc discuții cu șefii, legate de modificarea unui contract, a unei încadrări. Totodată, dacă ești singură, dialogul cu cineva apropiat ar putea să te ajute să realizezi că ai avut de câștigat atunci când ai ieșit dintr-o relație toxică.

 

Rac

 

Chiar dacă lucrurile nu au fost prea roz la serviciu, în ultima perioadă, și nu știi dacă schimbarea pe care ai făcut-o sau pe care intenționezi să o faci este de bine, astăzi primești semnale că ești pe drumul bun. Echipa cu care lucrezi te ajută să te integrezi și începi să simți și acea siguranță emoțională, de care ai nevoie, atunci când faci o schimbare.

 

Leu

 

Astăzi, te bucuri de o zi bună în planul afectiv și simți nevoia să-ți manifești sentimentele. Dacă ești singură, visezi la o poveste de iubire. Ești deschisă flirtului și accepți invitația unor prieteni de a ieși în oraș. Nu ratezi ocazia, pentru că știi că vei cunoaște persoane noi.

 

Fecioară

 

La serviciu, ți se face, astăzi, o propunere de a colabora într-un proiect, pe care îl poți desfășura în timpul liber, remunerat separat de salariu. Te sfătuiești cu partenerul și accepți oferta. În partea a doua a zilei, dialogul cu un membru mai apropiat al familiei ar putea să te facă să vindeci o traumă emoțională din trecut, care are legătură cu unul dintre părinți.

 

Balanță

 

S-ar putea ca starea ta emoțională să se îmbunătășească datorită unor vești care vin de la serviciu și care vizează activitatea profesională, în special programul de lucru, care pare, să fie mai flexibil începând de anul acesta. Dacă erai implicată în mai multe activități profesionale, este momentul să renunți la cele care nu-ți mai aduc beneficii pe măsura muncii.

 

Scorpion

 

Se anunță o zi cu multă creativitate, declarații privind sentimentele și surprize pe care i le faci partenerului de cuplu. Dacă te afli la începutul unei relații și nu știi dacă să te implici mai mult sau să te retragi, astăzi decizi să mergi înainte.

 

Săgetător

 

Astăzi, te preocupă viața de familie, casa, relația cu părinții, cărora le faci o vizită. Dacă ai avut niște dispute cu cineva din familie, în special cu unul dintre părinți, este o zi bună să lăsați deoparte orice tensiune și resentiment și să faceți pace.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți activează casa comunicării și poți profita de aceste aspecte pentru a discuta unele chestiuni încurcate la serviciu, pentru a face ordine în sarcini. Chiar dacă vor exista niște tensiuni cu colegii, decizi să nu ripostezi, chiar dacă ți se rănesc sentimentele. În planul sentimental, cauți armonie și tratezi cu sensibilitate niște subiecte delicate.

 

Vărsător

 

S-ar putea, astăzi, să renunți la o sumă de bani pe care cineva ți-o datorează, pentru că nu vrei sa mai ai niciun fel de legătură cu acea persoană. Totodată, decizi să te implici într-o campanie umanitară sau sari în ajutorul unui prieten, care are nevoie de o sumă de bani.

 

Pești

 

Ai planuri mari în ce privește cariera și intuiție într-o chestiune profesională. Posibil să ți se propună o funcție, conducerea unei echipe, a unui proiect. În ce privește familia, contextul astral este favorabil petrecerii timpului cu persoanele dragi sau pentru a rezolva niște chestiuni locative.

 
S4E2 - The Young and Reckless
 

related posts

Modifică setările cookies