Horoscop zilnic 6 ianuarie 2023. Fecioarele au parte de o surpriză în plan sentimental, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 6 ianuarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, te preocupă chestiunile gospodărești și s-ar putea să ai ceva de rezolvat și prin casă. Posibil să apară și evenimente neprevăzute, să ai musafiri diseară. Niște prieteni pe care nu i-ai mai văzut de mult îți fac o vizită și depănați amintiri.

 

Taur

 

Sectorul comunicării, negocierilor și deplasărilor este susținut astăzi, așa că, dacă ai ceva de rezolvat în scop administrativ, să mergi la un interviu sau negociere, este un moment bun. În planul sentimental, s-ar putea să apară niște discuții în contradictoriu cu partenerul, legate de alegerea unei destinații de vacanță.

 

Gemeni

 

Astăzi, încasezi niște bani și faci socoteli pentru următoarele săptămâni. Este o zi în care poți lua decizii legate de carieră sau poate vrei să te perfecționezi profesional, să schimbi direcția în viață. Este posibil să realizezi că nu ești mulțumită din punct de vedere profesional și că ai nevoie de o schimbare radicală.

 

Rac

 

Luna îți traversează, astăzi, zodia și s-ar putea să ai nevoie de mai multă atenție din partea partenerului de cuplu, să fii mai sensibilă și ușor de rănit. Atenție, la serviciu, și nu intra în dispute sau conversații contradictorii, pentru că este posibil să te deranjeze anumite reacții sau atitudinea unor colegi sau șefi!

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o stare de izolare, meditație și introspecție și ai nevoie de liniște, de reechilibrare, să stai departe de toți factorii, care ar putea să te destabilizeze emoțional. Posibil să apară unele situații la serviciu, care să te solicite, însă ceri ajutorul colegilor și reușiți împreună să duceți la bun sfârșit sarcinile.

 

Fecioară

 

Posibil, astăzi, să ai parte de o surpriză în planul sentimental, iar dacă ești singură, s-ar putea să ai impulsul de a începe o relație ascunsă sau cu cineva cu care nu vrei să te afișezi momentan. De asemenea, ai planuri de o vacanță și Universul îți trimite o invitație de la cineva din străinătate.

 

Balanță

 

Astăzi, te interesează să faci ordine în viața ta profesională. Pe parcursul zilei te poți aștepta la multe sarcini pe care șefii ți le solicită. În familie, pot să apară unele discuții despre casă, patrimoniu și administrarea unor bunuri.

 

Scorpion

 

Astăzi, ești interesată să rezolvi niște chestiuni birocratice sau care au legătură cu dezvoltarea/perfecționarea ta profesională. Posibil să te pregătești de prezentarea unei lucrări, susținerea unui examen sau a unui proiect în fața unei comisii. Planetele din casa comunicării și învățării te susțin și-ți vor aduce rezultate bune.

 

Săgetător

 

Astăzi negociezi un contract în favoarea ta, însă va fi nevoie să faci o strategie pe termen lung, să vezi cum gestionezi sumele care vor intra în conturile tale de acum încolo. De asemenea, este posibil să faci și niște plăți de impozite, taxe sau să returnezi o datorie.

 

Capricorn

 

Astăzi este posibil să-I pregătești o surpriză partenerului de cuplu. Dacă ești singură și ieși cu prietenele în oraș, într-un grup mai mare, s-ar putea să cunoști o persoană, care să te atragă din prima clipă și să intri într-o relație curând.

 

Vărsător

 

Astăzi se anunță o zi aglomerată la serviciu, dar și acasă, cu treburi casnice, însă vestea bună este că vei avea ajutorul colegilor și al celorlalți membrii ai familiei. Vrei să pui totul în ordine, deoarece ai planuri pentru weekend, să-l petreci cu partenerul într-un minisejur.

 

Pești

 

Astăzi, te preocupă pregătirea unei petreceri pentru partener sau unei persoane dragi din familie. De asemenea, dacă vrei să fie surpriză, prietenii te vor ajuta să pregătești totul, fără ca partenerul să-și dea seama ce pui la cale.

related posts

Modifică setările cookies