Horoscop zilnic 6 iulie 2016. Gemenii au parte de o atmosfera romantica, iar Scorpionii sunt sensibili


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 6 iulie 2016.


BERBEC

Se anunta o zi plina de evenimente pentru Berbeci, care astazi sunt oameni de actiune. Nu poti sa stai locului, iti faci planuri si incepi proiecte noi. Nu uita insa ca graba strica treaba. 

TAUR

Nativele trebuie sa depuna un pic de efort pentru a se intelege cu cei din jur. Nu are rost sa fii aroganta si sa ii desconsideri pe restul. Tine cont si de sfaturile celor din jur atunci cand iei o decizie.

GEMENI

Ai parte de o atmosfera romantica astazi. Persoana iubita iti acorda toata atentia si iti face o propunere interesanta. Bucura-te de moment si uita pentru cateva ore de job si de celelalte probleme.

RAC

Astazi nu poti fugi de responsabilitati. O problema pe care o amani de mai mult timp necesita rezolvare urgenta. Trebuie sa iti pui ordine in lucruri si sa iti duci proiectele la bun sfarsit. 

LEU

Leii sunt ambitiosi si pusi pe fapte mari. Vor sa se afirme la birou, dar apar mici probleme care le taie entuziasmul. Relaxeaza-te si asteapta momentul potrivit pentru a actiona.

FECIOARA

Ziua se anunta perfecta pentru proiecte creative. Ai idei originale, insa deocamdata nu te preseaza nimeni sa le pui in practica. Este o zi buna pentru socializat si facut noi prieteni.

BALANTA

Balantele sunt vesele, sociabile si puse pe flirtat. Astazi esti in centrul atentiei si esti coplesita de lucrul asta. Ai sansa sa cunosti oameni noi si sa iti faci noi prieteni.

SCORPION

Esti foarte sensibila astazi si te superi usor. Nu lasa sa te doboare orice mic incident. Spre seara iti recapeti increderea in sine, iar cei din jur redevin prietenosi si dornici sa te ajute.

SAGETATOR

Nu ai chef de munca si iti petreci vremea facandu-ti planuri de vacanta. Apar noi oportunitati de a pleca in concediu si incerci sa iti convingi prietenii sa mergeti impreuna.

CAPRICORN

Capricornii au astazi activitati de infrumusetare. O vizita la cosmetica, o programare la coafor sau o sesiune de shopping it vor face ziua mai frumoasa. E momentul pentru o schimbare de look. 

VARSATOR

Esti foarte preocupata de aspectul tau fizic si investesti ceva bani in imagine ta. Spre finalul zilei rezolvi niste probleme financiare.

PESTI

Ai parte de o atmosfera linistita azi la munca si in sanul familiei. Daca in prima parte a zilei visezi la cai verzi pe pereti, spre seara trebuie sa recuperezi la job. Incepi un nou proiect in care ai sansa sa te afirmi.

related posts

Modifică setările cookies