Horoscop zilnic 6 iulie 2019. Berbecii au parte de o surpriză neplăcută, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce-ți prezic astrele pentru ziua de sâmbătă, 6 iulie 2019.


Berbec

Ai parte de o surpriză neplăcută astăzi, care îți strică ziua. Ești implicată într-un conflict fără să vrei și nu mai știi cum să ieși din situația creată.  Până la urmă, reușești să treci cu zâmbetul pe buze peste obstacolele acestei zile.

Taur

Astăzi nu ești în dispoziția necesară pentru a rezolva probleme prea dificile, așa că s-ar putea să lași mare parte din ele pe mâine. Deși sunt chestiuni destul de urgente pe care trebuie să le pui la punct, nu te agiți prea tare.

Gemeni

Mintea ta zboară adesea la o persoană care pare să îți fi “furat” inima. Deși lucrurile nu s-au concretizat din acest punct de vedere, toate indiciile duc într-o singură direcție: în curând s-ar putea să trăiești o frumoasă poveste de dragoste.

Rac

Ești pusă în situația de a lua o decizie dificilă, însă nu știi care este direcția în care să mergi. Nu vrei să superi pe nimeni cu hotărârea ta, iar faptul că pui sentimentele celorlalți înaintea nevoilor tale te încurcă un pic.

Leu

Ești dezamăgita de o persoană din anturajul tău, care nu își ține promisiunile sau nu se achită de îndatoririle sale. Deși ar trebui să iei atitudine, eziți să o faci și suferi în tacere.

Fecioară

Întâlnești astăzi o persoană specială, care te atrage ca un magnet. Nu știi cum să reacționezi, mai ales că nu te așteptai să aibă o asemenea putere asupra ta. 

Balanță

Primești o veste care îți dă planurile peste cap și te vezi nevoită să îți improvizezi toate acțiunile pe ziua de azi. S-ar putea să nu iasă totul chiar pe placul tău, însă lucrurile se pot îmbunătăți.

Scorpion

Ești plictisită de rutina din viața ta și îți dorești foarte mult o schimbare, fie ea pe plan sentimental sau chiar profesional. Ești dornică de experiențe noi, din toate punctele de vedere. Însă ca să ai parte de ele, depinde numai de tine.

Săgetător

Astăzi esti în centrul atenției și captezi mai ales privirile domnilor, care sunt fermecați de atitudinea ta încrezătoare. Ești pusă pe flirt și vrei să îți testezi farmecul personal.

Capricorn

Ar fi bine să încerci să îți ții sentimenele sub control astăzi, mai ales că ai tendința de a da frâu liber furiei. E posibil să ai unele răbufniri, care să se lase cu niște cuvinte dure.

Vărsător

Astăzi ai tendința de a te plânge foarte mult, iar acest lucru s-ar putea să îți cauzeze probleme în relația cu cei din jur. Atitudinea ta nu este văzută cu ochi buni și oamenii vor încerca să te evite. 

Pești

Tot ce îți dorești este să ai parte de o zi liniștită, în care să te relaxezi în compania prietenilor și familiei. Apar o mulțime de situații neprevăzute, pe care trebuie să le rezolvi. 

Vezi și: Meghan Markle angajează dădacă nouă

related posts

Modifică setările cookies