Horoscop zilnic 6 iulie 2020. Vărsătorii au o revelație uriașă în viața lor, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul de luni, 6 iulie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Deși astăzi este o zi în care sfera profesională este pe primul loc și este posibil să primești niște mustrări de la șefi, rolul lor este să-ți înveți niște lecții și pe viitor vei vedea că ți-a prins bine. În sfera financiară, primești vești de la o instituție bancară.

Taur

Astăzi, poți întâmpina unele blocaje sau vei avea relații tensionate cu persoane sau instituții din afara țării. Posibil credințele și convingerile tale personale să fie tulburate și vei reacționa pe măsură la situațiile ivite. La serviciu, ieși din încurcături și proiectul la care lucrezi nu va avea de suferit.

Gemeni

Încă de dimineață, te confrunți cu unele probleme de natură financiară și cauți soluții de finanțare sau cum să accesezi un credit. Ajungi la concluzia că-ți trebuie venituri suplimentare și te gândești serios să dai curs unei propuneri.

Rac

Posibil astăzi să ai parte de relații complicate cu partenerul de cuplu sau cu partenerii de afaceri sau asociații și să întâmpini unele blocaje în încheierea unui contract de natură profesională. În ceea ce privește relația cu partenerul de cuplu, nu sunt excluse nici aici unele surprize, mai ales dacă ești în situația în care trebuie să reiei niște dialoguri incomode.

Leu

Configurația astrală de astăzi anunță o zi dificilă la locul de muncă, cu volum mare de muncă. Nu acest lucru te sperie pe tine, ci faptul că unele lucruri nu depind de tine și dacă sarcinile sau dead-line-urile nu vor fi îndeplinite, tu vei fi cea mustrată.

Fecioară

Sfera sentimentală, valorificarea unui talent sau relația cu copiii ar putea fi testate și evenimentele care se desfășoară, să te determine să iei unele decizii radicale. Posibil să nu mai treci cu vederea unele lucruri.

Balanță

Relațiile cu familia și în special cu părinții sau cu persoanele mature din familie ar putea să-ți aducă niște adevărate teste astăzi. Posibil motivele care vor duce la tensiuni sunt banii sau valorificarea unor bunuri.

Scorpion

Ești foarte organizată astăzi și încerci să rezolvi tot ce a rămas din urmă. Posibil, însă, să intri în conflict cu unii dintre colegi, mai delăsători, și de aici să ajungi să le dai lecții de viață, pentru că simți o diferență mare între convingerile tale personale și scara lor de valori.

Săgetător

Ai impresia, astăzi, că unele probleme, amânări sau încurcături, care privesc banii sau intrarea acestora în conturi, ar putea avea legătură cu faptul că nu te-ai organizat cum trebuie și că nu vei putea ieși din impas. Greșit! Până la finalul zilei vei găsi soluții, iar lipsa fondurilor nu va face decât să te ambiționeze să-ți suplimentezi veniturile.

Capricorn

Contextul astral de astăzi îți scoate în evidență calitățile tale de organizator. Poți participa la evenimente importante, este o zi bună de afirmare, de recunoaștere a meritelor sau de promovare. Vei coordona perfect un proiect, iar șefii vor fi mulțumiți.

Vărsător

Posibil astăzi să realizezi cât de important este planul spiritual în această perioadă, în care cauți direcția în viață. Ai avut momente în care ai crezut că nu te vei mai putea reechilibra, însă introspecția și meditația te-au ajutat.

Pești

Relația cu un prieten, cu un coleg sau cu un apropiat, va fi testată astăzi și vor exista momente delicate pe tot parcursul zilei. Posibil să iei decizii de a părăsi un grup, mai ales că interesele comune nu mai corespund.

Întrebarea Mesei Rotunde - Cristina Almașan: „Aș face sex cu Denis, The Motans”

related posts

Modifică setările cookies