Horoscop zilnic 6 iulie 2021. Capricornii găsesc tratament la o afecțiune de sănătate, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 6 iulie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Se anunță o zi cu multe deplasări, dialoguri, ședințe, susținere de examene, teste sau proiecte. Atenție la negocieri sau la încheierea unor contracte, pentru că se pot strecura greșeli! În cuplu, este recomandat să nu deschizi subiecte sensibile, pentru că vei fi dezamăgită de răspunsuri și reacții.

 

Taur

 

Apar, astăzi, niște cheltuieli, încerci să recuperezi o sumă de bani sau poți pierde niște bani, dacă nu ești atentă. Ai grijă dacă mergi la cumpărături sau dacă faci achiziții online, pentru că este posibil să nu fii prea insipirată și să te răzgândești, iar banii să îi poți primi înapoi după o perioadă mai lungă de timp!

 

Gemeni

 

Luna ajunge, astăzi, în semnul tău zodiacal și vei fi într-o dispoziție bună, deschisă dialogului, învățării de lucruri noi, te poți afirma și-ți faci prieteni noi. Atenție doar la relația cu șefii sau cu autoritățile pentru că se menține conflictuală! Nu ești pe aceeași lungime de undă cu superiorii și ești dezamăgită de unele decizii ale acestora.

 

Rac

 

S-ar putea să ai o zi mai retrasă. Simți nevoia să stai izolată, cu gândurile tale, să nu te deranjeze nimeni, pentru a te reechilibra și a rezolva o serie de chestiuni personale, pe care le-ai tot amânat. În sfera profesională, te afli față în față cu o propunere de job mai bine plătit.

 

Leu

 

Sectorul prietenilor se activează astăzi, odată cu intrarea Lunii în zodia Gemeni. Așadar, vorbești mult la telefon, pe mediile online, trimiți emailuri, mesaje prietenilor care locuiesc în străinătate și faci planuri și strategii pe termen lung într-un proiect nou.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce oportunități de a te face remarcată. Faci impresie bună și câștigi admirația șefilor, dacă rezolvi niște sarcini mai dificile la locul de muncă. În planul relațiilor apare dorința de a-ți impresiona partenerul.

 

Balanță

 

Sectorul studiilor, perfecționării profesionale, relațiilor cu persoane din străinătate sau cu persoane și instituții publice este activat, astăzi, odată cu intrarea Lunii în zodia Gemeni. Așadar, primești vești, răspunsuri și rezolvi chestiuni birocratice. Posibil, în partea a doua a zilei, să ai niște nemulțumiri legate de activitatea colegilor de serviciu.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pe teme financiare, privind achiziționarea unor bunuri de valoare mai mare. Totodată, calculezi, împreună cu partenerul de cuplu banii pentru concediu. Posibil să intervină niște schimbări de plan. Sunteți nevoiți să participați la un eveniment important în viața unei rude și acest lucru vine cu costuri în plus.

 

Săgetător

 

Sectorul relațiilor, asocierilor și parteneriatelor de afaceri se activează, astăzi, odată cu intrarea Lunii în zodia Gemeni. Este un moment bun de negocieri, de a discuta proiecte noi. În planul relației de cuplu, ai dialoguri sincere și directe cu partenerul, legate de activitățile domestice.

 

Capricorn

 

Sectorul muncii este dinamizat astăzi de prezența Lunii în zodia Gemeni, așa că vei avea parte de întâlniri, ședințe, dezbateri și lămuriri cu privire la niște sarcini pe care urmează să le duci la capăt. În ce privește starea de sănătate este posibil să găsești tratament la o afecțiune mai veche.

 

Vărsător

 

Astăzi, se anunță o zi cu chef de distracție, întâlniri în aer liber, sport și petrecerea timpului în mod plăcut cu prietenii și cu partenerul de cuplu. Dacă te afli în vacanță distracția va fi garantată. Dacă ești acasă, ieși în oraș la povești cu prietenii.

 

Pești

 

Sectorul vieții de familie, al spațiului de locuit și activităților gospodărești se activează astăzi, iar preocupările tale principale vor fi pentru casă. Posibil să fie nevoie să iei niște decizii legate de administrarea unui imobil/teren sau bun de o valoare mai mare.

related posts

Modifică setările cookies