Horoscop zilnic 6 iulie 2022. Taurii au parte de neînțelegeri la job, ce se întâmplă cu Săgetătorii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 6 iulie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, în urma unor situații, care generează emoții profunde, este posibil, să faci o schimbare importantă la serviciu, fără să-ți spui nemulțumirile sau să-ți exprimi trăirile. În altă ordine de idei, apar conflicte cu cineva din familie, posibil unul dintre părinți, cu care ai viziuni diferite.

 

Taur

 

Astăzi, apar neînțelegeri cu colegii sau poate nu ești de acord cu unele decizii și reacționezi pe măsură. Orice problemă are o rezolvare, așa că ai putea încerca să rezolvați cu calm situația dată. Sfatul astrelor este să stai departe de bârfe, pentru că este posibil să-ți strici imaginea!

 

Gemeni

 

Posibil, astăzi, să te afli față în față cu o situație care are legătură cu plecarea într-o călătorie cu un  grup de prieteni. Cu unul dintre aceștia te-ai certat, au fost tensiuni și acum ai impresia că toată buna ta dispoziție s-a dus și nu-ți mai priește nimic. Noroc că o persoară din grupul vostru este pe fază și reușește să detensioneze la timp un conflict.

 

Rac

 

Astăzi, apar discuții cu partenerul de cuplu legate de activitatea ta profesională și a faptului, că de la începutul anului ai pus pe primul loc cariera. Într-adevăr, ești dezamăgită, pentru că nu ți s-au recunoscut meritele într-un proiect la care ai lucrat peste program și realizezi că mai bine îți vedeai de viața ta personală.

 

Leu

 

Astăzi, se anunță o zi cu multe deplasări, ședințe, întâlniri, semnare de contracte, negocieri și oferte, pe care le primești de la cineva de pe piața muncii, cu care lucrezi și-ți apreciază muncă. Oferta este tentantă, însă nu ești în dispoziția necesară să iei o decizie importantă legată de job.

 

Fecioară


Posibil, să cheltui o sumă de bani mai mare pe activități de distracție sau intervine ceva și trebuie să faci niște plăți urgente. Dacă pleci în vacanță, poate ar fi bine să ai la tine și niște bani cash, pentru că pot să apară surprize, să nu meargă sistemul bancar, să se blocheze cardul sau să nu fi observat ca a expirat. Asigură-ți și un plan financiar de rezervă!

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi vine cu o situație conflictuală cu partenerul de cuplu și vei fi nevoită să o rezolvi,  în așa fel încât să nu strici și mai mult relațiile. Și-n planul profesional ești stresată de presiunea pe care o pun șefii. Câteva zile de concediu ar putea să te reechilibreze.

 

Scorpion

 

Chiar dacă nu ești mulțumită de banii pe care îi câștigi de la locul de muncă, este posibil ca astăzi să cheltui o sumă mai mare de bani pentru a-ți face niște plăceri. În partea a doua a zilei, stai retrasă și cauți niște răspunsuri, mai ales dacă ai nevoie să-ți găsești scopul vieții.

 

Săgetător

 

Posibil, astăzi, să încerci să descurci o situație financiară, să intri în posesia unor bani, care au întârziat să apară în conturile tale. Ai dialoguri cu cei cu care lucrezi și-ți ceri drepturile. S-ar putea, acest lucru, să te determine să începi să ai niște colaborări, să nu mai depinzi de banii pe care îi câștigi doar dintr-un loc.

 

Capricorn

 

Posibil, viziunea ta, despre anumite principii în viață, să fie diferită de a membrilor familiei și de aici să apară și tensiuni cu partenerul de cuplu. Noroc că Mercur, astrul comunicării, veghează în casa relațiilor și vă ajută să rezolvați ușor problemele dintre voi.

 

Vărsător

 

Posibil, astăzi, să ai parte de niște experiențe în planul spiritual, să ai niște conștientizări, că poți face o schimbare în domeniul de viață, care necesită schimbarea. Ești interesată să studiezi, să citești, iar apoi să analizezi informația. Relațiile cu o persoană din familie se pot îmbunătăți spre seară.

 

Pești

 

Astăzi este o zi în care vei experimenta profund emoțiile. Totodată, ești capabilă să-i înțelegi pe alții, să oferi sfaturi și să le fii alături în momente dificile. Dacă ai avut probleme în sfera sentimentală, ai putea încerca să le rezolvi, pentru că registrul astral aduce niște aspecte constructive în acest sens.

 

related posts

Modifică setările cookies