Horoscop zilnic 6 iunie 2022. Leii încearcă să obțină o mărire salarială, ce se întâmplă cu Capricornii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 6 iunie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începi săptămâna în forță și te ocupi de activitățile profesionale, de o reorganizare a sarcinilor la serviciu. S-ar putea să intri în mici dispute cu unii colegi pe diverse teme. Și relațiile cu prietenii sau cu persoane cu care desfășori proiecte s-ar putea să fie mai tensionate. Poți primi și niște mustrări de la șefi.

 

Taur


Astăzi este activat sectorul sentimental, însă vei rezolva unele situații, care apar, cu logică și rațiune și nu te vei lăsa pradă emoțiilor. Dacă ești părinte, s-ar putea să organizezi programul copiilor. Posibil, la un moment dat, pe parcursul zilei, să întâmpini un blocaj sau o amânare din partea șefilor, într-un proiect, sau o amânare din partea unei instituții.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru casă și familie, pentru a găsi niște soluții de rezolvare locative, privind administrarea unui imobil sau rezolvarea unor chestiuni, care țin de părinți. Totodată, s-ar putea să fie nevoie să faci niște cheltuieli mai mari pentru o călătorie.

 

Rac

 

Dacă ai de susținut un examen, un interviu, prezentarea unui proiect, se anunță o zi favorabilă, pentru că vei face impresie. Totodată, s-ar putea să primești vești sau informații surpriză de la prieteni sau prin intermediul acestora.

 

Leu

 

Nu ești mulțumită de situația financiară și s-ar putea să încerci să obții ori o mărire salarială, ori să-ți lărgești activitățile extraprofesionale, pentru a putea să-ți suplimentezi veniturile. În partea a doua a zilei, au loc dialoguri cu partenerul de cuplu privind încheierea unei înțelegeri, care vizează timpul petrecut împreună versus timpul petrecut la serviciu.

 

Fecioară

 

Astăzi, Luna îți traversează semnul zodiacal și-ți va oferi multă stabilitate în gândire, rațiune, organizare în activitățile profesionale. Posibil să aibă loc și dialoguri cu șefii, legate de activitățile desfășurate împreună sau chestiuni curente ale zilei.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru starea de sănătate, care se poate dezechilibra, dacă nu ai grijă. În partea a doua a zilei, rezolvi doar prioritățile la serviciu și cauți să te odihnești mai mult. Ai susținerea partenerului și primești ajutorul acestuia pentru chestiunile gospodărești.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi vine cu ajutor de la prieteni/colegi într-o chestiune profesională sau partenerială. În planul relațional s-ar putea să ai parte de o surpriză, de evenimente neașteptate. Și în familie sau în locuință pot avea loc evenimente, care să te ia prin surprindere. 

 

Săgetător

 

Astăzi, este posibil să iei niște decizii profesionale, în urma unei analize. Dai dovadă de obiectivitate și rațiune atunci când abordezi chestiunile profesionale. Schimbările care au loc la serviciu, îți aduc mai multă flexibilitate în programul de lucru și acest lucru te bucură.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi aduce unele restricții financiare sau decizi să economisești mai mult. Totodată, se activează axa informațiilor, cunoașterii, acumulării de cunoștințe, gândirii și-ți permite să faci calcule, strategii, să iei decizii raționale, în urma unor analize amănunțite.

 

Vărsător

 

Începi săptămâna cu preocupări pentru situația financiară, a banilor pe care îi poți obține prin intermediul altor persoane sau instituții. Apar cheltuieli neprevăzute în familie sau cu casa și vei fi nevoită să faci rost de o finanțare.

 

Pești

 

Începi săptămâna cu dialoguri cu partenerul, legate de o situație apărută în familie sau care privește casa, administrarea unei locuințe. Cooperezi foarte bine cu partenerul și analizați amândoi situația dată. Din punct de vedere profesional, se anunță o zi aglomerată, cu multe ședințe și întâlniri.

 

 

related posts

Modifică setările cookies